Haberler

    Mensah'ı isteyen Galatasaray'a Kayserispor'dan yanıt: Atletico'ya borcumuzu ödeyene vermeye hazırız

    Güncelleme:

    Yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında 4 isimle prensipte anlaşan Galatasaray, Beşiktaş'ın da ilgilendiği Bernard Mensah ile girişimlere başladı. Kayseri ekibinin başkanı Berna Gözbaşı, Mensah'ın bonservis ücretini Atletico Madrid'e henüz ödemediklerini belirterek, "Bu parayı ödeyen kulübe Mensah'ı vermeye hazırız" dedi.

    Sivasspor'dan Emre Kılınç, Çaykur Rizespor'dan Oğulcan Çağlayan, Erzincanspor'dan Kerem Aktürkoğlu ve Olympiakos'tan Omar Elabdellaoui'yi kadrosuna katan Galatasaray, Kayserisporlu Bernard Mensah için girişimlere başladı.

    Sarı-kırmızılı yöneticiler, Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ile görüşerek, Ganalı futbolcunun bonservis bedelini sordu.

    Mensah'ı isteyen Galatasaray'a Kayserispor'dan yanıt: Atletico'ya borcumuzu ödeyene vermeye hazırız

    "BORCUMUZU ÖDEYEN, MENSAH'I ALIR"

    Gözbaşı ise sezon başında alınan Ganalı futbolcunun bonservis parasının halen ödenmediğini belirterek, "Atletico Madrid'e 3 milyon 800 bin Euro borcumuz var. Bu parayı ödeyen kulübe Mensah'ı vermeye hazırız" dedi.

    Ganalı orta saha oyuncusunu beğenmekle birlikte, bonservis bedelini yüksek bulan Galatasaray yönetimi, konuyu şimdilik beklemeye aldı. Beşiktaş'ın da talip olduğu Mensah, bu sezon ligde 25 maçta 5 gol, 8 asist üretti.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Kayserispor Galatasaray Haberler

    500

    Yorumlar (4)

    Mert Ören:

    Atletico Madrid''den 3 milyon 800 bin Euro''ya alınmış ve oyuncuyla kayseri küme düşmüş. Ligde süper oyuncular varken bula bula bunumu bulmuşlar. Alınmasınlar ama Galatasaray takımının aldığı oyuncular boş oyuncular.

    12
    8
    yanıtYanıtla
    Gs:

    Gs nin aldığı oyuncular premier ligde n geldi.

    yanıt0
    yanıt5
    Giden kutusu:

    Premier lig de tutunamayan uluk çürük çarık lar iste .gs liyim ama Turkiyedeki tek hayran olduğum kulüp altin ordu Böyle klupler oldukça premier lige zamanla kafa tutarız Yoksa şu ortamda premier 2.lig ekibi superlig şampiyonu nu yenecek gucte

    yanıt0
    yanıt0
    şogun:

    iyi oyuncu alınmalı

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title