Haberler

Kayseri Şeker 1. Amatör Küme Takımı E.M. Döğerspor, Antrenör Faruk Yıldız ile Anlaştı

Güncelleme:

Kayseri Şeker 1. Amatör Küme C Grubu takımlarından E.M. Döğerspor, başarılı antrenör Faruk Yıldız'ı takımın başına getirdi. Takım, ligdeki iyi performansını sürdürmeyi hedefliyor.

Kayseri Şeker 1. Amatör Küme takımlarından E.M. Döğerspor, antrenör Faruk Yıldız ile anlaştı.

Kayseri Şeker 1. Amatör Küme C Grubu ekiplerinden E.M. Döğerspor'da yeni dönem başladı. Ligde geride kalan 4 hafta sonunda 2 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 8 puan toplayıp, mağlubiyet almadan yoluna devam eden E.M. Döğerspor, başarılı antrenör Faruk Yıldız'ı takımın başına getirdi.

E.M. Döğerspor Sportif Direktörü Osman Bıyık yaptığı açıklamada, "Sezona iyi bir başlangıç yaptık. İlk 4 haftada her şey istediğimiz gibi ilerliyor. Zamanla daha iyi olacağımızı düşünüyorum. 4.hafta sonunda antrenör Faruk Yıldız ile anlaştık. Anlaşmanın hem hocamız hem de kulübümüz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Döğerspor olarak lige renk katarak yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz. Yeni antrenörümüz Faruk Yıldız ve ben bundan sonraki süreçte elimizden gelenin en iyisini yapacağız" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kayseri Şeker Faruk Yıldız Kayseri Futbol Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title