Haberler

Tüm kupalara göz diktiler! Sultanlar Ligi'nde İlk finalist VakıfBank

Güncelleme:

Vakıfbank, Sultanlar Ligi play-off yarı final ikinci maçında THY'yi 3-0 mağlup ederek seride durumu 2-0'a getirdi ve finale yükseldi. Geçtiğimiz hafta Kupa Voley finalinde Fenerbahçe'yi mağlup edip şampiyon olan VakıfBank, bu kez lig şampiyonluğunu kovalayacak. VakıfBank bu sezon Spor Toto Şampiyonlar Kupası ve FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası'nı da kazandı.

VakıfBank, Sultanlar Ligi Play-Off 1/4 Etabı ikinci maçında Türk Hava Yolları'nı 3-0 mağlup ederek seride durumu 2-0'a getirdi ve finale yükselen ilk takım oldu.

Kaybetmeyi unuttular! Sultanlar Ligi'nde ilk finalist VakıfBank

KIRAN KIRANA

VakıfBank setleri 25-16, 28-26 ve 25-21'lik skorlarla kazandı. İkinci sette yaklaşık 1 dakika süren ralli voleybolseverleri mest etti. İsveçli pasör çaprazı Isabelle Haak 18 sayıyla göz doldurdu.

Kaybetmeyi unuttular! Sultanlar Ligi'nde ilk finalist VakıfBank

HER YERDE ZİRVE

Spor Toto Şampiyonlar Kupası, FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası ve Kupa Voley'i kazanan VakıfBank, bu kez lig için finalde mücadele edecek. Sarı-Siyahlılar, 22 Mayıs'ta da CEV Şampiyonlar Ligi finalinde Imoco Conegliano ile karşılaşacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Filenin Sultanları Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title