Haberler

Kalp krizi geçiren Kasımpaşa eski sportif direktörü Nursal Bilgin hayatını kaybetti

Güncelleme:

Kasımpaşa-Denizlispor mücadelesinde tribünde fenalaşarak hastaneye kaldırılan Kasımpaşa eski sportif direktörü Nursal Bilgin, vefat etti.

Kasımpaşa'nın eski sportif direktörü Nursal Bilgin, hayatını kaybetti. Kasımpaşa- Denizlispor mücadelesinin 55. dakikasında tribünde fenalaşarak ambulansla hastaneye kaldırılan lacivert-beyazlıların eski sportif direktörü Nursal Bilgin, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kalp krizi geçiren Kasımpaşa Sportif Direktörü Nursal Bilgin hayatını kaybetti

"DELİKANLI BİR AĞABEYİMİZİ KAYBETTİK"

Maç sonunda konuşan Denizlispor Teknik Direktörü Bülent Uygun, "Kasımpaşa camiasının başı sağ olsun. Nursal ağabeyi kaybettik. Hepimizin başı sağ olsun. Bir takım uğruna canını bile verebilecek seviyede insanlar var, böyle değer veriliyor. Bunun değerini anlamamız lazım. Nursal Bilgin'i, delikanlı bir ağabeyimizi kaybettik" dedi.

Kalp krizi geçiren Kasımpaşa eski Sportif Direktörü Nursal Bilgin hayatını kaybetti

"ÇOK ÜZÜCÜ BİR AKŞAM BİZİM İÇİN"

Kasımpaşa Teknik Direktörü Fuat Çapa, "Ben geleli 2.5 hafta oldu. Neredeyse günün 15-16 saatini birlikte geçirdiğimiz Nursal beyi maalesef kaybettik. Çok üzücü bir akşam bizim için" dedi.

Kalp krizi geçiren Kasımpaşa eski sportif direktörü Nursal Bilgin hayatını kaybettiNursal Bilgin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Denizlispor Kasımpaşa Haberler

500

Yorumlar (26)

Memleketim:

Allah uyariyor kendinize gelin diye. Hicaz yolunda kalp kirizi gecirmemis. Luzümsuz isler pesindeler cogu. Umarim bu ders olur seytanla isbirligi yapanlara.

23
33
yanıtYanıtla
Rizeli:

Lüzumsuz isler degil rızkının pesinde..her insan hayatını kazanmak zorunda horgorme hoş gör

yanıt19
yanıt5
Kale:

Sen şu elinden telefonu birak ya,şeytan yolundasin.

yanıt5
yanıt5
erkin:

O zaman herkes hicaz yolunda olmek zorunda oyle mi?Sen hicaz yolunda oleceginden emin misin?Futbol, spor seytanla isbirligi mi oluyor, acil doktora gorun diyecegim ama sana doktor ne yapsin???

yanıt1
yanıt4
Memleketim:

Bana cevap veren cahil insanlar. Mac oynanirken ambulans sahaya giriyor kalp kirizi geciren vatandasi aliyor hastahaneye götürüyor. Ve bu arzulanmayan olayi hem futbolcular hem taraftar veya sehirciler canli yasiyor. Daha adam hastahaneye yetistirilmeden Kasimpasa gol atiyor. Yöneticiler, futbolcular ve sehirciler seviniyor. Birak Müslüman''ligi nerede kaldi sizin insanliginiz? Avrupa Ülke''lerinde birak sorumlu insanlari, taraftara birsey olsa adamlar en azindan üzüntüsünü gösteriyor.

yanıt7
yanıt0
mmt:

Futbol haberi okuyan hicaz yolcusu ::)))

yanıt9
yanıt1
Battal:

Allah sana hidayet versin hicaz yolunda ama burda ne işin var onu anlamadım senin zihniyetine göre burda bulunmak haram MEMLEKETİM

yanıt2
yanıt1
Memleketim:

Sen Millet''in parasini babanin maliymis gibi oy alma ugruna dagit. Sonra hayirseverlerden okul veya dershane yaptirmalari icin yardim iste. Nekadar akilliymissin sen. Memleket''i mafettin. Senin yüzünden onlarca genc can veriyor.

15
5
yanıtYanıtla
MERT SELİMOĞLU:

Allah Rahmet eylesin Vefat etmiş

7
0
yanıtYanıtla
fatih sevinç:

çok üzücü bir durum tabiki de türk spor camiasının hiç istemeyeceği bir durum allah rahmet etsin.

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title