Haberler

Karabükspor'un Yeni Teknik Direktörü, Burak Yılmaz'ın Babası Fikret Yılmaz

Güncelleme:

Kardemir Karabükspor, teknik direktörlük görevine Trabzonspor'un golcüsü Burak Yılmaz'ın babası Fikret Yılmaz'ı getirdi.

Spor Toto 1. Lig'de mücadele edecek olan Kardemir Karabükspor, Trabzonspor'un golcü ismi Burak Yılmaz'ın babası olan 61 yaşındaki Fikret Yılmaz ile 1 yıllık anlaşma imzaladı.

Bugün saat 16.00'da Kulüp İdari Bina Toplanti Salonu'nda düzenlenen imza törenine Kardemir Karabükspor Başkanı Mehmet Aytekin, Sportif direktörlük görevine getirilen Süha Sidal katıldı.

"GELİR GİDERİ KURUŞU KURUŞUNA HESAP ETTİK"

İmza töreninde konuşan Başkan Aytekin, Yılmaz'ın Kardemir Karabükspor'u hak ettiği yere çıkartacağını söyledi. Kulübe para arayışlarına devam ettiğini belirten Aytekin, "Yaptığı çalışmalar neticesinde zaten Süha beyi ve hocamızı kulübümüze kazandırdık. Arayışlarımız yarından itibaren de devam ediyor. Kulübümüzün artısını eksisini bir araya getirip masaya yatırdık. Bu işin içinde nasıl çıkacağımızı kuruşu kuruşuna hesap ederek bu oluşumu yaptık. İlerleyen zamanlarda bu çalışmaların neticesini göreceksiniz" dedi.

"ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYACAĞIZ"

Daha önce Kayseri Erciyesspor, Orduspor ve Balıkesirspor gibi takımları çalıştıran Teknik Direktör Fikret Yılmaz, Karabükspor'un zor günlerden geçtiğini kaydederek, "Taşın altına elimizi koyarak, birlik beraberlik içerisinde Karabükspor'u hak ettiği yere çıkartacağız" diye konuştu.

Sportif direktörlüğe getirilen Süha Sidal ise, amaçlarının Karabükspor Kulübünü yaşatmak ve doğru yola koymak olduğunu ifade ederek, "Bayrağı düşürmek istemiyoruz, havada tutmak istiyoruz. Karabükspor'u o eski şah şahlı dönemlerine döndürmek istiyoruz. En önemli hedefimiz şehrimiz içinde olan küskünlüğü yok ederek, eski karabükspor'u güzel günlerine döndüreceğiz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hikmet Karaman Fikret Yılmaz Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

BALIKESİR/BANDIRMA.......ALDIRMA..:

YAV ADAMLAR AYNI AT HIRSIZI GİBİ BU NASIL KULÜP BE YA.

3
0
yanıtYanıtla
KOKO:

İKİSİDE DANDİK

1
1
yanıtYanıtla
TARAFTAR:

NE GÜNLERE KALDIK BE TÜRK FUTBOLU ARTIK YAVAŞ YAVAŞ BİTİYOR ARTIK FİKRET YILMAZ YANİ BURAK YIMAZIN BABASI TOPLAMDA KARİYER BOYUNCA 36 MACA CIKMIŞ TEKNİK DİREKTÖR OLARAK KARABÜK SPOR KÜLÜBÜ MADDİ SIKINTILARDAN DOLAYI ANLAŞMA YAPMIŞTIR KESİN ÇOK YAZIK OKADAR DEGERLİ HOCALAR VARKEN

1
0
yanıtYanıtla
WAS İS DAS FİKO:

TAMAM AARTIK KARABÜKSPOR 2. LİGE DÜŞER. ORDUSPORU BATIRDIKLARI GİBİ. .

1
0
yanıtYanıtla
rommel:

HAHAHA BURAK DALMIŞ KARA KARA DÜŞÜNÜYOR:)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title