Haberler

Kapıya kilit vurulacak! Türk futbolunun 100 yıllık kulübü resmen kapanıyor

Güncelleme:

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tarsus İdman Yurdu'nda sarsıcı bir gelişme yaşandı. Maddi zorlukların ve sıkıntıların yaşandığı kulüpte 25 milyon borcun olduğu ve elektriklerin kesildiği öğrenildi. Başkan Cem Kavalcı, 1923'te kurulan kulübü kapatacaklarını açıkladı.

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Tarsus İdmanyurdu, ekonomik zorlukla baş etmeye çalışıyor. Borç nedeniyle elektrikleri kesilen kulübün başkanı Cem Kavalcı, çeşitli kurumlara 25 milyon TL tutarındaki borçları için destek gelmemesi halinde kulübün kapanma aşamasına geleceğini söyledi.

Kapıya kilit vurulacak! Türk futbolunun 100 yıllık kulübü resmen kapanıyor

BAŞKAN DUYURDU

Konuyla ilgili Tarsus İdman Yurdu Başkanı Cem Kavalcı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile kulübün kapısına kilit vuracaklarını söyledi.

Kapıya kilit vurulacak! Türk futbolunun 100 yıllık kulübü resmen kapanıyor

"KAPISINA KİLİT VURACAĞIZ"

Kavalcı, "Bugüne kadar verilen sözlerin tutulmamasına karşılık, bugün itibari ile kulübün kapısına kilit vuruyoruz. Ne kongre kararı alıyoruz, ne kayyuma gidiyoruz.. Bununla alakalı geniş çaplı basın toplantısı yapacağım" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Tarsus Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

25 milyon borç neki kardeş az yeseydiniz sizde, ağlama edebiyatını bırakın hepinizin arazileri vardır, koca tarsusta bi araziye 20 dairelik bina yapsaydınız onu satsaydınız kurtulur kulüp, çare kolay herşeyi başkasından beklemeyin azıcıkta siz verin!

31
5
yanıtYanıtla
Mikail arman:

3.cü ligteki dünkü takımlar bile imkânsızlıklar içerisinde emek sarfederek 1.ci lige veya süper lige çıkarken, Tarsus Idman yurdu bu duruma düşmüşse kimse kusura bak.asında hata klübün yöneticilerindedir.

13
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title