Haberler

SPOR Kalecik Belediyespor'da Misli.com Sultanlar Ligi sevinci

Güncelleme:

SPOR Kalecik Belediyespor'da Misli.com Sultanlar Ligi sevinciMustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA)Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1'inci Ligi Play-Off finali ikinci gününde Ankara temsilcisi Sigorta Shop Kalecik Belediyespor, Balıkesir ekibi Edremit Belediyesi Altınoluk'u 3-0 mağlup ederek yarın...

SPOR Kalecik Belediyespor'da Misli.com Sultanlar Ligi sevinci

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA)

Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1'inci Ligi Play-Off finali ikinci gününde Ankara temsilcisi Sigorta Shop Kalecik Belediyespor, Balıkesir ekibi Edremit Belediyesi Altınoluk'u 3-0 mağlup ederek yarın oynanacak son müsabakalar öncesi Misli.com Sultanlar Ligi'ne yükselmeyi garantiledi.

İzmir Atatürk Voleybol Salonu Sigorta Shop Spor Kompleksi'nde oynanan müsabakanın setleri 25-16, 25-14 ve 25-12'lik skorlarla sona erdi. Sigorta Shop Kalecik Belediyespor yarın aynı salonda saat 16.00'da kendisi gibi Misli.com Sultanlar Ligi'ne yükselmesi kesinleşen Bolu Belediyespor'la şampiyonluk maçına çıkacak.

Kalecik Belediyespor Antrenörü Cengiz Akarçeşme, "Çok uğraş verdik bu süreçte. Zor bir süreçti. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Pandemi sürecinde sakatlık ve hastalıklara rağmen garantiledik, çok mutluyuz. İnşallah kurumsal bir şekilde devam edecek bir organizasyona önderlik etmiş oluruz. Yarın da maçımızı sağ salim bitirip birinci olarak Sultanlar Ligi'ne gitmeyi düşünüyoruz" diye konuştu.

Takım kaptanı Cansu Hoag, "Çok yoğun çalıştık buralara gelebilmek için. Tek bir hedefimiz vardı o da Sultanlar Ligi'ne çıkmaktı zaten. Bugün hedefimize 1 maç erkenden ulaştığımız için çok mutluyuz. Yarın da şampiyonluk maçına çıkacağız, yarınki maç da çok önemli. Daha sezon bitmedi bizim için. Herkese çok teşekkür ederim. Teknik ekibin, yönetimin, kızların herkesin çok büyük emeği var. Hep birlikte başardık" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Altınoluk Sigorta Kalecik Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir? Rüyada birinin öldüğünü görmek ne anlama gelir? 32 farz nedir? 32 farz nelerdir, imanın şartları nedir? 32 farz anlamı, İslamın 5 şartı ve açıklamaları 21 Nisan hangi burç? Nisan'ın 21'inde doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan burcu! 20 Nisan hangi burç? Nisan'ın 20'sinde doğanlar hangi burç oluyor? 20 Nisan burcu! İzmir Dikili orman yangını söndürüldü mü? Orman yangınında son durum
Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title