Haberler

Kaka Leite'den Fatih Terim itirafı: 8 yıl önce Terim'le görüştüm, G.Saray'a gelecektim

Güncelleme:

Milan ve Real Madrid gibi efsane kulüplerde forma giyen Kaka, 2012 yılında Galatasaray'a transfer olmak istediğini ancak yönetim Sneijder'i tercih edince transferin iptal olduğunu söyledi. Terim'le ilgili itirafta bulunan Kaka, "Terim'le görüştüm. Benimle ilgili düşünceleri çok etkileyiciydi. Düşünceleri ve planları beni etkilemişti" dedi.

2012-2013 sezonunda Fatih Terim'in çok istediği ancak yönetimin yerine Sneijder'ı tercih ettiği Kaka o dönem yaşananları anlattı. Brezilyalı yıldız, "Değişik bir macera olabileceğini düşündüm. G.Saray'a gitmeye ikna olmuştum. Sonra görüşmeler kesildi" dedi.

Fatih Terim'in G.Saray'daki üçüncü döneminde '10 numara' transferi yapma kararı alan sarı kırmızılılarda, yönetim 'Sneijder', tecrübeli hoca ise 'Kaka' demişti. Hatta 9 Aralık 2012'de oynanan ve 3-1 kazanılan Sivas maçı sonrası Terim bu tercihini açıkça dile getirmişti. Tecrübeli teknik adam, dönemin başkanı Ünal Aysal ve yönetiminin Hollandalı Wesley Sneijder veya Brezilyalı Diego Ribas'ı transfer etmek istediğini doğrulayıp, görüşünü şöyle açıklamıştı: "Diego ve Sneijder'a hayır, Kaka'ya evet." Her ne kadar Terim o dönem Real Madrid'de oynayan Kaka'yı istese de bu isteği gerçekleşmedi.

TERİM'E GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Nitekim Aysal yönetimi, 7.5 milyon Euro karşılığında Inter'le anlaşınca Sneijder 12 Ocak 2013'te G.Saray'a imzayı atmıştı ve yıllar sonra Kaka, Galatasaray'a transferinin 2013 yılında direkten döndüğünü resmen açıkladı. Brezilya basınına konuşan emekli yıldız, koronavi rüs testleri pozitif çıkan, hastanede tedavi gördükten sonra bu virüsü yenen Fatih Terim'e geçmiş olsun dileklerini iletip tecrübeli teknik adam ile alakalı anısını anlattı. Kaka, Terim'in kendisi için önemli bir figür olduğunu, 7 yıl önce Terim'in isteği üzerine Galatasaray'a 'Evet' dediğini dile getirdi.

KAKA'DAN FATİH TERİM İTİRAFI

Kaka şu ifadeleri kullandı: "Öncelikle Fatih Terim'e geçmiş olsun diyorum. Kendisiyle bir anım var. 2012 ya da 2013 yılında henüz Real Madrid'deydim. Ama formamı kaybetmeye başlamıştım. Menajerim, Galatasaray'ın beni istediğini söyledi. Değişik bir macera olabileceğini düşündüm. Sonra menajerim beni Fatih Terim'le görüştürdü. Kendisi ile telefonda konuştuk. Terim'in benimle ilgili düşünceleri çok etkileyiciydi. Açık söylemek gerekirse onunla konuştuktan sonra düşünceleri ve planları beni etkilemişti. G.Saray'a gitmeye ikna olmuştum. Sonra görüşmeler kesildi" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Wesley Sneijder Galatasaray Fatih Terim Kaka Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (3)

efe can:

fatih terime laf atanlara küpe olsun,

10
1
yanıtYanıtla
Kim:

Kaka gs ye yakisirdi

6
1
yanıtYanıtla
ASLAN PARÇASI:

GALATASARAY IMIMMMM

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title