Haberler

Kadro dışı kalan Ozan tufan cephesinden ilk yorum! Eşi hadis-i şerif paylaştı

Güncelleme:

Fenerbahçe'de Mesut Özil ve Ozan Tufan'ın kadro dışı kalması gündeme bomba gibi düştü. Ozan Tufan'ın eşi Rojin Tufan kadro dışı kararı sonrası, "Hak etmediğin bir muamele gördüğünde unutma; o kişi senin değerini bilmeden ölmez." hadisini paylaştı.

Mesut Özil ve Ozan Tufan, teknik direktör İsmail Kartal ile yaşadığı "Forma adaleti" tartışması sonrası kadro dışı kaldı. İki futbolcu karar karşısında sessizliğini korurken, Ozan Tufan'ın eşi Rojin Tufan çarpıcı bir paylaşımda bulundu.

Kadro dışı kararı sonrası Ozan Tufan cephesi sessizliğini bozdu! Hz. Muhammed'in sözünü paylaştıOzan Tufan-Rojin Tufan

ROJİN TUFAN GÖNDERME YAPTI

Rojin Tufan, Instagram adresinden yaptığı paylaşımda, "Haksızlığa uğradığın an Peygamber efendimizin şu sözünü hatırla, 'Hak etmediğin bir muamele gördüğünde unutma; o kişi senin değerini bilmeden ölmez'" ifadelerini kullandı.

Kadro dışı kalan Ozan tufan cephesinden ilk yorum! Eşi hadis-i şerif paylaştı

OZAN TUFAN VE MESUT ÖZİL NEDEN KADRO DIŞI KALDI?

Takımın bugün yapacağı akşam idmanı öncesinde Samandıra'da gergin anlar yaşandı. Mesut Özil ile Ozan Tufan'ın İsmail Kartal'a sitemi kadro dışı ile sonuçlandı. Sarı-lacivertli forma ile 37 maçta görev alan Mesut Özil, 9 gol atıp 3 asist yaparken, sahada daha fazla kalmak istemesi ve teknik direktör İsmail Kartal'a sitem ipleri gerdi. Edinilen bilgiye göre Mesut Özil hocasına sitemde bulunarak, 'Sahada daha fazla kalabilirdim. Ben de bu takıma katkı vermeye çalışıyorum' ifadelerini kullandı. Özil'in ardından Ozan Tufan'ın da sitem etmesi bardağı taşıran son damla oldu. Ozan Tufan'ın, İsmail Kartal'a mücadelelerde görev vermede adaletli olmadığını söylemesi durumu daha da gerdi. Gerçekleştirilen toplantıda sakinliğini koruyan İsmail Kartal, oyunculara yönelik herhangi bir şey söylemezken, konuyu yönetime iletti. Yönetimin yaptığı toplantı sonrasında ise alınan kararla Mesut Özil ile Ozan Tufan'ın kadro dışı kalması kararlaştırıldı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mesut Özil Ozan Tufan Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (9)

erman genç :

Maşallah işlerine gelmediğinde Hadis falan paylaşıyorlar,, Maşallah hocam :)))

63
5
yanıtYanıtla
Eren İsmail:

Saçını düzeltirken ayakkabısını bağlarken yenen göllerde de hadisi şerif gonderseydik. Ozan FB de oynamayı şuan haketmiyor. Bu bir gerçek.

53
8
yanıtYanıtla
Mert koçak:

Hadi ordan. Ne haketmediği değermiş. Kimi kesecek te oynayacakmış Ozan. Yeter ona verilen kredi doldu çoktan. Yıllardır hep destekçisi oldum ama bundan adam olmaz.

51
6
yanıtYanıtla
RAMAZAN T.:

hemen dine bağlamayın işi ozan'ın eli belinde dolaştığı, umursamadığı,önündeki topa bile müdahele etmediği maçlarda da aynı şekilde haketmediği parayı kazandığını söylesene.kaç puanlar gitti niye sesin çıkmadı.ismail hoca iyidir kötüdür bilemem ama haklı

10
3
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

Yönetim beceriksizliğini önce hocayı gönderdi baktı olmadı şimdi de oyunculara bilet kesiyor. Asıl gitmesi gereken yönetim..

5
4
yanıtYanıtla
Halit Dursun:

iyide suanda kimin yerine oynayacak ?? iyi birde niye milli takima alinmadi diye isyan edeydiniz... hayret ya... formda degil gittigi takim watford bile anladi ne oldugunu hemen gönderdiler devre arasinda... bence suanda formda degil ve oynamayida hak etmiyor...

7
1
yanıtYanıtla
ADEM ÇELİKEL:

Boş şeylerle gönderme yapacağına kocana söyle adam olsun.

3
3
yanıtYanıtla
corci:

Türk futbolu bitmiştir, artık spor bakanlığının diğer dallara ağırlık verip ön plana çıkarması gerekiyor. Bırakalım artık bu futbol olayını.

3
2
yanıtYanıtla
Goethegitme:

Btc bitcoin reklamlarinda oynuyo hocam kocan,onunla ilgili bir hadis-i şerif rica etsek!!

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title