Haberler

İzmir Kulüpleri, Hakem Meler'e Destek Ziyareti Yaptı

Güncelleme:

İzmir Spor Kulüpleri Birliği çatısı altındaki İzmir kulüpleri, hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırı sonrası destek ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette İZVAK Başkanı Ali Erten ve diğer kulüp temsilcileri yer aldı.

İzmir Spor Kulüpleri Birliği çatısı altındaki İzmir kulüpleri, Süper Lig'de 11 Aralık Pazartesi akşamı oynanan Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçının ardından ev sahibi ekibin başkanı Faruk Koca ve beraberindekiler tarafından saldırıya uğrayan Halil Umut Meler'i evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. FIFA Hakemi Meler'in Selçuk Pamucak'taki evinde gerçekleşen ziyarete İZVAK Başkanı Ali Erten başta olmak üzere, Göztepe, Altay, Altınordu, Menemen FK, Karşıyaka, Bornova 1877 ve Aliağa Futbol kulüplerinin temsilcileri katıldı.

İZVAK Başkanı Ali Erten, ziyaretin ardından, "Geçmiş olsun ziyareti yaptık. Biz bu işin paydaşları ve İzmir kulüpleri olarak hocamız Halil Umut Meler'in yanında olduğumuzu ve desteklediğimizi belirttik. İzmirli olmakla beraber dünyaya mal olmuş bir isim olarak hakemliğe devam etmesi gerektiğini ifade ettik. Moral ve destek verdik. Halil Umut Meler de ziyaretimizden duyduğu memnuniyeti dile getirdi" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Halil Umut Meler Ali Erten İzmir Spor Saldırı Süper Lig Futbol Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title