Haberler

İran ayrıcalık tanımadı! Ronaldo tek bir şartla ailesiyle görüşebilecek

Güncelleme:

Persepolis ile İran'da karşı karşıya gelecek Al Nassr'da Ronaldo ve arkadaşlarına ülkedeki internet erişimine yönelik mevcut kısıtlamalar nedeniyle özel sim kartlar verileceği belirtilmişti. İran Kültür ve Turizm Bakanı İzzetullah Zargami ise Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, "Eğer Ronaldo İran'a geldiğinde ailesi ve dostlarıyla görüşmek istiyorsa İran'ın yerel mesajlaşma uygulaması olan Bale ve Eitaa'yı kullansın." diyerek özel sim kart verilmeyeceğini ifade etti.

Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo'nun forma giydiği Suudi Arabistan futbol kulübü Al Nassr ile İran futbolunun önde gelen kulüplerinden Persepolis, Asya Şampiyonlar Ligi kapsamında 19 Eylül'de karşı karşıya gelecek. Tahran'daki Azadi Stadı'nda gerçekleşecek olan karşılaşma ise seyircisiz oynanacak. İnternet erişimine yönelik mevcut kısıtlamalar nedeniyle VPN kullanılan İran'da Persepolis Futbol Kulübü, Tahran'a gelecek Ronaldo ve takım arkadaşlarına özel VPN'siz sim kart verileceği açıklamasında bulunmuştu. İran Kültür ve Turizm Bakanı İzzetullah Zargami ise bu söylemi yalanladı.

"HERKESE DAĞITACAĞIMIZ HAZIR VPN'SİZ SİM KARTLAR BULUNMUYOR"

İran Kültür ve Turizm Bakanı İzzetullah Zargami ise bugün Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası gazetecilere konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Bazıları Ronaldo İran'a geldiğinde VPN'siz sim kart sorunun nasıl hallolacağını soruyor. Cebimizde herkese dağıtacağımız hazır VPN'siz sim kartlar bulunmuyor." dedi.

İran ayrıcalık tanımadı! Ronaldo tek bir şartla ailesiyle görüşebilecek

"İRAN'IN YEREL MESAJLAŞMA UYGULAMASINI KULLANSIN"

Zargami sözlerini, "Eğer Ronaldo İran'a geldiğinde ailesi ve dostlarıyla görüşmek istiyorsa İran'ın yerel mesajlaşma uygulaması olan Bale ve Eitaa'yı kullansın. Ailesi ve arkadaşlarını da arayıp bu uygulamayı kurup kullanmalarını söylesin." ifadeleriyle sonlandırdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kültür ve Turizm Bakanı Al Nassr İran Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title