Haberler

İngiliz golcü Welbeck, F.Bahçe'nin 1,5 milyon liralık teklifini reddetti

Güncelleme:

İngiliz ekibi Watford'un eski forveti Danny Welbeck'in Fenerbahçe'den gelen haftalık 140 bin pound yaklaşık 1,5 milyon liralık teklifi kabul etmediği öğrenildi.

Süper Lig'e yaptığı dikkat çekici transferlerle giren Fenerbahçe'nin, İngiliz golcü Danny Welbeck'e de teklif yaptığı ortaya çıktı.

İngiliz The Sun gazetesinde yer alan habere göre; Fenerbahçe sezon başında İngiliz golcü Danny Welbeck ile de masaya oturdu.

Watford ile sözleşmesi sona erdikten sonra Brighton ile anlaşan Welbeck'e, Sarı Lacivertliler yüklü bir teklifle gitti. Fenerbahçe, oyuncuya haftalık 140 bin poundluk bir teklif yapmasına karşın, İngiliz golcü Premier Lig'de kalmak için bu teklifi reddetti.

Sezona 3 galibiyet ve 2 beraberlik ile başlayan Fenerbahçe, 18 transferle yeni sezona başlamıştı.

71 GOLE KATKI YAPTI

29 yaşındaki futbolcu kariyerinde daha önce 224 Premier Lig maçına çıktı. Danny Welbeck bu maçlarda 44 gol atarken 27 kez de asist yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Danny Welbeck Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

VAPUR SEFERLERİ İPTAL Mİ? 18 Nisan İstanbul'da vapur seferleri iptal mi edildi? Yeşim Akıncı kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Yeşim Akıncı kaç yaşında, nereli? Yeşim Akıncı biyografisi! Metin Akpınar'ın kızı kim? Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında? Duygu Nebioğlu'nun ablası ve annesi kim? Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu?
500

Yorumlar (2)

GADDAR:

LİMİT NE OLDU TFF ???? FB YE YOL VER BAKALIM NİHAT EFENDİ !!!

0
1
yanıtYanıtla
...:

Fb nin haftalık 1. 5 milyon tl verecek parası mı varmış :D

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title