Haberler

İlk maçında gol atan Mostafa Mohamed, Galatasaray tarihine geçti

Güncelleme:

Galatasaray'ın ara transfer döneminde Mısır Ligi temsilcisi Zamalek'ten kadrosuna kattığı Mostafa Mohamed, Başakşehir mücadelesiyle ilk kez Sarı-Kırmızılı formayı giydi.

Türk Telekom Stadı'nda oynanan mücadeleye yedek kulübesinde başlayan 23 yaşındaki golcü, maçın ikinci yarısının başında Oghenekaro Etebo'nun yerine karşılaşmaya dahil oldu. Görev yaptığı süre boyunca Aslan'ın hücum hattında etkili olmaya çalışan genç oyuncu, oyunun uzatma dakikalarında kazanılan penaltı pozisyonunda topun başına geçti.

Başarılı futbolcu, beyaz noktadan yaptığı vuruşla rakip fileleri havalandırmayı başardı ve Cim Bom'daki kariyerine golle başladı.

MAÇI 2 ŞUTLA TAMAMLADI

Mısırlı golcü, oyunun ikinci yarısında görev yaptığı 45 dakikalık bölümde 13 kez topla buluştu. Meşin yuvarlağı 8 kez takım arkadaşlarıyla buluşturan tecrübeli futbolcu, yüzde 62'lik başarılı pas yüzdesi yakaladı. Başakşehir kalesini 2 kez yoklayan genç futbolcu, birinde isabet yakaladı. 4 pozisyonda konuk ekip savunmacıları karşısında ikili mücadeleden galip ayrılan Mohamed, 3 kez de kayıp yaşadı.

HAGI, DROGBA, GOMIS VE FALCAO GİBİ TARİHE GEÇTİ

Galatasaray'da oyuna ikinci yarının başında dahil olan yeni transfer Mostafa Mohamed, ilk maçında fileleri havalandırarak tarihe geçti. Mısırlı forvet, 90+2'de penaltıdan kaydettiği golle Hagi, Drogba, Gomis ve Falcao gibi ilk maçında gol atan isimler arasına adını yazdırdı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Oghenekaro Etebo Galatasaray Başakşehir Zamalek Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI!
500

Yorumlar (9)

ms:

penaltı atacak baska oyuncu bulamamıslarmı bunu penaltı için mi getirmişler . . . birde tarihe geçmiş vajhhhh vahhhh 2, 5 luk lara attırsanız dı da tarihe onları geciseniz olmazmıydı

5
21
yanıtYanıtla
fb:

ya abartmayın penaltı işte adı üstünde penaltı golü attı ne var bunda duyanda normal gol attı sanır zaten penaltı vuruşunda top ağlara gidiyor yüzde 80 yada 90 ne var bunda

2
6
yanıtYanıtla
Tosunpaşa:

Bir insanın fikri neyse zikride o olur ismiyle forma numarasını kıyaslıyorlar

1
4
yanıtYanıtla
MARGOS:

Adında hem Mustafa var hem Muhammet olan birine bu forma numarası olmuş mu yani. Yönetim gerçekten çok saçmalamış burda. !

1
4
yanıtYanıtla
12345:

ilk çıktığı maçta penaltı atıyor sonuçta atsa da tarihe geçecek atamasaydı da tarihe geçe çek boş haber bence iş olsun torba dolsun.

2
1
yanıtYanıtla
ms ye cevap:

adamın golünü neden küçümsüyorsun o penaltı golü olmazsa galatasaray nasıl kazanacaktı maçı soruyorum sana

1
0
yanıtYanıtla
Harry Kewell:

Harry Kewell''i neden unutursunuz ki?

0
0
yanıtYanıtla
Osmanlı:

MS, penaltı atmak göründüğü gibi kolay bir iş değil. Aynı maçta rakip oyuncuda Musleraya takıldı herhalde orayı izleyemedim.

0
0
yanıtYanıtla
Çakır:

Falcao dan feyz alın başka bişey demiyorum

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title