Haberler

İlk heyecan, erken hüsran! Süper Lig'de bir hocaya daha veda

Güncelleme:

Kasımpaşa, genç teknik direktör Selçuk İnan ile yolları ayırdı. İstanbul ekibi ayrılığı resmen açıkladı.

Süper Lig ekibi Kasımpaşa'da, beklenen sonuçların gelmemesinin ardından Selçuk İnan hakkında karar verildi. Kasımpaşa Kulübü ile teknik direktör Selçuk İnan'ın yolları ayırdı. İstanbul ekibinden konuyla ilgili resmi açıklama da geldi.

İlk heyecan, erken hüsran! Süper Lig'de bir hocaya daha veda

12 MAÇTA 3 GALİBİYET

Kasımpaşa'da 12 lig maçına çıkan Selçuk İnan, 3 galibiyet ve 2 beraberlik alırken 7 kez yenilmişti. Ziraat Türkiye Kupası'nda ise Ümraniyespor'a 2-1'lik skorla yenilerek veda etmişti. Kasımpaşa, son olarak ligde Ümraniyespor'la 1-1 berabere kaldı.

İLK DENEYİMİ

Selçuk İnan, 22 Kasım'da Kasımpaşa'ya imza atmıştı. Genç antrenör, "Hedefim Fatih Terim'den daha başarılı bir antrenör olmak" demişti. İnan'ın ilk deneyimi kısa sürdü.

"BAŞARILAR DİLERİZ"

Kasımpaşa'dan yapılan açıklamada, "Teknik Sorumlumuz Selçuk İnan ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Sayın Selçuk İnan'a kulübümüze katkılarından dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" ifadeleri yer aldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Selçuk İnan Kasımpaşa İstanbul Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title