Haberler

Herkes "Neden?" diye soruyor! Mesut Özil'den yıllar sonra Fenerbahçelileri delirtecek hareket

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin eski yıldız futbolcusu Mesut Özil, sosyal medya hesabından yıllardır takip ettiği sarı-lacivertli kulübü takipten çıktı. Bu durum, Fenerbahçeli taraftarların büyük tepkisini çekti.

Büyük umutlarla transfer olduğu Fenerbahçe'de beklentileri bir türlü karşılayamayan ve sarı-lacivertli takımdan ayrıldıktan kısa bir süre sonra da futbol kariyerini noktalayan eski ünlü futbolcu Mesut Özil, sosyal medya hesabından sarı-lacivertli kulübü takipten çıktı.

FENERBAHÇE'Yİ TAKİPTEN ÇIKTI

Yıllardır Fenerbahçe'yi sosyal medya hesabından takip eden Özil, dün akşam sürpriz bir hamleyle sarı-lacivertlilerin resmi hesabını takipten çıkardı.

TARAFTARLARDAN TEPKİ ALDI

Dünya devlerinin formasını da giyen eski ünlü futbolcunun bu hamlesi özellikle sosyal medyada bazı Fenerbahçeli taraftarların büyük tepkisini çekti. Taraftarlardan bazıları, "Neden bunu yaptın Mesut?" şeklinde yorumlarda bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sosyal Medya Mesut Özil Fenerbahçe Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı?
500

Yorumlar (13)

erge_nekon:

Çok haklı iyi etmiş şimdilik bende çıkardım,top oynama yerine siyasi provakötörlük yapiyor inşallah ali koç döneminde şampiyonluk yüzü göremez

93
59
yanıtYanıtla
Lokman Hekimoğlu:

Senin takımın belli zaten kardeş neden Fenerbahçe ile ilgileniyorsun ki 22 yıldır başımızda olan takımına da bir eleştiri yapsan keşke bu zihniyetteki insanların -tecrübeyle sabit- sütten çıkmış ak kaşık gibi görür kendi takımlarını eleştirilmeye kapalı olur.

yanıt16
yanıt5
Mete GÖK:

erge_nekon:Hava kapalı sen ve senin gibilerin duası kabul olmaz kısacası kemik yağmayacak

yanıt7
yanıt2
Hasann hasann:

olabilir ne var bunda

88
18
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Mesut ÇÖPİL

32
59
yanıtYanıtla
Hamdi Baba :

Olabilir. Gitti bjk yada gs beğendi. Ne yani adamımı öldürelim. En doğal hakkı

70
7
yanıtYanıtla
Utku Capan:

FB veya GS'yi takip etmez bundan sonra. Konunun Riyad'da oynanamayan maça karşı bir tavır olabileceğini düşünüyorum.

55
5
yanıtYanıtla
Gh Tgv:

FB sadece zarar. Ozil tebrik ederim gercekleri gordugu icin.

13
18
yanıtYanıtla
Burak Gokce:

Waaaay beee habere bakk işsizler.

22
2
yanıtYanıtla
Goethegitme:

Haklı!!!

14
9
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title