Haberler

    Beşiktaş'ta Her Yıl Bir Golcü Gidiyor

    Güncelleme:

    Alvaro Negredo'nun takımdan ayrılması ilginç bir istatistiği de ortaya çıkardı. Siyah-beyazlı takım, 2014-2015 sezonundan bu yana her sene forvet değiştirdi.

    Beşiktaş'ta, İspanyol golcü Alvaro Negredo'nun Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al Nasr'a transferi sonrası forvet hattında eksiklik yaşandı. Siyah-beyazlı takımda özellikle son yıllarda hücum hattındaki değişim dikkat çekiyor. Beşiktaş'ta 2014-2015 sezonundan beri golcü konusunda sürekli bir değişim göze çarpıyor.

    DEMBA BA İLE BAŞLADI

    2014-2015 sezonuna Demba Ba ile başlayan daha sonra 2015-2016 sezonunda Mario Gomez ile yoluna devam eden Beşiktaş, 2016-2017'de ise Vincent Aboubakar'ı renklerine bağladı. 2017-2018 sezonunda da Alvaro Negredo'yu transfer ederek bir değişiklik daha yapan Beşiktaş, geçen sezon devre arasında Cenk Tosun'u Everton'a gönderirken, Cyle Larin ve Vagner Love gibi iki forveti kadrosuna katmıştı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Alvaro Negredo Beşiktaş Kartal Spor Haberler

    500

    Yorumlar (2)

    Erhan:

    Beşiktaşın yerinde olsam Fenerbahçe maçından sonra gönderirdim :) Kadıköy’de bir kez daha mağlup olsaydı

    0
    2
    yanıtYanıtla
    Kartal:

    Negredo hariç hepside verimli oldu. Hemde beklenenden fazla. Negredo çok oynayamadı evet ama öyle yerinde gol ve asistler yaptı ki direk puan kazandırdı kaç maçta adam.

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title