Haberler

"Her yer bataklık" diyen İsmail Kartal, zeminden fena dert yandı

Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Çaykur Rizespor ile deplasmanda yapacakları maç öncesi sahanın durumundan dert yandı. Kartal, "Arkadaşlarım sahayı kontrol ettiler ve sporcu sağlığı için çok da elverişli bir ortam olmadığını söylediler. Sahanın birçok yeri bataklık ve su. Bu ortamda biz de normal planlarımızın dışında bir plan belirleyeceğiz. Hakemler bu maçı oynatacak mı göreceğiz" dedi.

Fenerbahçe, Teknik Direktörü İsmail Kartal, Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşılaşacakları maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

"SAHA BATAKLIK"

Zeminden dert yanan başarılı antrenör, "Arkadaşlarım sahayı kontrol ettiler ve sporcu sağlığı için çok da elverişli bir ortam olmadığını söylediler. Sahanın birçok yeri bataklık ve su. Bu ortamda biz de normal planlarımızın dışında bir plan belirleyeceğiz. Hakemler bu maçı oynatacak mı göreceğiz. Oynatırlarsa ona göre oynayacağız. Biz kendi güçlü oyunumuz doğrultusunda bir 11 belirledik" dedi.

FENERBAHÇE TARAFTARI DA TEPKİLİ

Öte yandan zeminin sular içinde olduğunu gören sarı-lacivertli taraftarlar mücadelenin iptal edilmesi gerektiğine yönelik binlerce yorum yaptı.

'Her yer bataklık' diyen İsmail Kartal, zeminden fena dert yandı

Kaynak: Haberler.com / Spor

İsmail Kartal Fenerbahçe Rizespor Çaykur Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

Goethegitme:

Dertlere bak

1
24
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Yedi yirmi dört Yağmur yağıyor. Ne bekliyordun acaba... Şampiyonluk yine gidecek diye Korkuyorsun hocaaa

3
11
yanıtYanıtla
Serkan Özcan:

bunu Eryaman stadının değiştirilmesi için TFF ye talepte bulunanlar mı söylüyor komik

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title