Haberler

Hastanede tedavi gören Fatih Terim'den ilk mesaj: Hep birlikte atlatacağız

Güncelleme:

Koronavirüs testi pozitif çıkan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'den mesaj geldi. Kendisini gayet iyi hissettiğini söyleyen Fatih Terim, bu sıkıntılı süreci hep birlikte atlatacaklarını belirtti.

Koronavirüs testi pozitif çıkan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, özel bir hastanede tedavi altında tutuluyor.

Ateşi olmayan, ancak öksürük şikayeti bulunan tecrübeli çalıştırıcı hasta yatağında takımına mesaj göndermeyi ihmal etmedi.

"HEP BİRLİKTE ATLATACAĞIZ"

Fatih Terim, "Sakın paniğe kapılmayın, kendinizi de üzmeyin. Ben gayet iyiyim. İnşallah bunu da hep birlikte atlatacağız. Sizden kendinize ve ailenize çok dikkat etmenizi istiyorum. Sağlığınız için gerekli hiçbir şeyi ihmal etmeyin" ifadelerini kullandı.

EŞİ ABD'DEN DÖNDÜ

ABD'de yaşayan kızları Merve Terim Çetin'in yanında bulunan Fatih Terim'in eşi Fulya Terim, hastalık haberi üzerine apar topar Türkiye'ye hareket etti. Dün akşam saatlerinde İstanbul'da olan Fulya Terim açıklama yapmadan, eşinin kaldığı hastaneye hareket etti.

TWEET REKOR KIRIYOR

COVID-19 testinin pozitif çıktığını kişisel Twitter hesabından duyuran Fatih Terim'in attığı tweet, etkileşim rekorları kırıyor. 21 Aralık 2017'de atılan ve Türk sporundaki en yüksek etkileşime sahip "Nerede kalmıştık" tweeti 334 bin beğeni alırken, koronavirüs açıklaması şimdiden 500 bin seviyesine ulaştı.

(Akşam)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Amerika Birleşik Devletleri Fulya Terim Koronavirüs Fatih Terim Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (17)

Guldem:

Bu nasil bir sey anlamadim, esi ve kızı nasil Amerika dan geliyor . 14 gun karantina sureci ne oldu. Herkes uysa evde kalsa ne olur böyle bir durumda eşi ve kızı karantinaya girmeden gelebiliyor elini kolunu sallayarak gercekten yazık....

27
1
yanıtYanıtla
para:

para diye bir şey var üstad bilir misin ?

yanıt11
yanıt0
Halo dayı:

Hani yurtdışından gelenler kendini 14 gün karantinaya alacaktı bu ne sorumsuzluk yazıklar olsun..

26
0
yanıtYanıtla
yalancı:

bu adam şov yapıyor

11
13
yanıtYanıtla
Remind:

Banada öyle geliyor.

yanıt6
yanıt3
baba:

dön baba sna bir şey olursa yakarız her yeri

4
12
yanıtYanıtla
vatandaş:

Herkese acil şifalar diliyoruz, Bütün insanların sağlığı bizim çok önemli, peki Terim in eşi ve kızı karantinaya alınmayacak mı , lütfen kamoyunu bilgilendirirseniz seviniriz.

yanıt4
yanıt1
Sami.ifeere:

Hani giris cikislar yasakti onun parasi olunca ona serbestmi bizler o zman bosuna evlerde kaliyoruz .hani karantina hani yasak böyle sorumsuzluk olmaz sizleri canabı allah a havale ediyorum bu sekilde izin verenleride??

9
1
yanıtYanıtla
14 GÜN KARANTİNA:

Virüsün kimlerden bulaştığı belli oldu. . .

5
5
yanıtYanıtla
DOĞRUCU:

14 gün karantina garibanlar için geçerli sanırım, sonra kızı utanmadan herkese bela okur. Allah acil şifalar versin.

7
3
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title