Haberler

Hakemlerden o da memnun değil! Edin Dzeko'dan maç sonu bomba yorum: Utanç verici

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin yıldızı Edin Dzeko, 4-1 kazandıkları Pendikspor maçının ardından yaptığı açıklamada hakeme ve kararlarına tepki gösterdi. Topun oyunda kaldığı süreye değinen Dzeko , "İlk yarı ne kadar oynandı bilmiyorum. Sizlerin bir fikri var mı topun ne kadar oyunda kaldığına dair! Gerçekten utanç verici. Yemin ediyorum. Hakemler buna müsaade ediyorlar. Maç 2 dakika oynanıyor, 5 dakika duruyor. 2 dakika daha oynanıyor, 1 dakika duruyor. Bu tarz durumlarda biz sarı kart görüyoruz" dedi.

Süper Lig devi Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Edin Dzeko, 4-1 kazandıkları Pendikspor maçının ardından hakeme ve kararlarına tepki göstererek çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

''UTANÇ VERİCİ, YEMİN EDERİM''

Topun oyunda kaldığı süreye değinen Dezko, "Zor bir maçtı. Zor maçın üstesinden geldik. İlk yarı ne kadar oynandı bilmiyorum. Sizlerin bir fikri var mı topun ne kadar oyunda kaldığına dair! Gerçekten utanç verici. Yemin ediyorum. İlk defa da olmuyor bu. Bizleri geriyor bu. Hakemler buna müsaade ediyorlar. Maç 2 dakika oynanıyor, 5 dakika duruyor. 2 dakika daha oynanıyor, 1 dakika duruyor. Bu tarz durumlarda biz sarı kart görüyoruz. Her maçta ilk 15 dakikada 2-3 sarı kart görüyoruz. Gerçekten garip bir durum!" dedi.

"FUTBOL BÖYLE OYNANMAZ"

Maç içindeki hakem kararlarına tepki gösteren Yıldız futbolcu, "Devre arasında 'Bu tarz olaylara enerjimizi harcamayalım' diye konuştuk. Bunları değiştiremiyoruz. Her maç bu tarz şeyler oluyor. Bu tarz şeylerin olmasına her maç daha fazla izin veriliyor. Buna düşmemeliyiz diye konuştuk aramızda. Futbol böyle değil, futbol böyle oynanmaz. Bu şekilde oyun durmaz. Türk futbolu açısından, dışarıdan bakan insanlara güzel bir imaj çizmiyor bu durum. İlk yarının 23 dakika oynanması utanç verici!" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Edin Dzeko Fenerbahçe Pendikspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (30)

Ahmet 21:

Şampiyon yine Galatasaray olacaktır inşallah.

158
310
yanıtYanıtla
hacı avcı:

Konuyla ne alakası var şimdi bunun

yanıt108
yanıt33
O Z:

Hacı Avcı. Enerjilerini boş işlere harcamasınlar diye diyor Ahmet arkadaş. Çünkü her zaman ki gibi lig başlar ve 23 nişan çocuk bayramı gibi bir iki takımı liderlik koltuğuna oturturlar, sonrada o koltuğun gerçek sahibi geçer oraya.

yanıt6
yanıt9
Awesome:

Sen bunu yeni mi anladın kardeş. Sistem en başından beri kurulmuş. 1. Gs 2. Fb - Türkiye Kupası TS - BJK oynar. Kupayı alamayan 3. olacak hepsı avrupa yolcusu olsun dıye :D ama yazık Tff basındakı adamların bıran once gıtmelerı gerekıyor.

yanıt20
yanıt4
Yücel AtaBir:

Boş boş konuşuyor hakemler bunlara el atmasa bunların top oynayıp gol atacagı yok bunlardsn topçuolmaz

128
244
yanıtYanıtla
MHSN SRC :

Şu febliler ne yüzsüz insanlar.Yıllardır son dakikada maçı alırlar ki bu çoğunlukla penaltıyla ama yinede kendilerini temizmiş gibi gösterip GS ye iftira çamur atarlar.Lehlerine yapılan hataları görmezden gelip adalet ararlar.Ondardır ki yüzsüzlerin yüzü hiç gülmez.

yanıt14
yanıt20
ibrahim eren:

Evet bende utanç duydum. Dzeko'nun sarı kartı vardı, pendikli oyuncununda sarı kartı vardı. Dzeko oyuncuya normal faul yaptı 2. sarıyı görmedi, pendikli oyuncu dzeko'ya normal faul yaptı hemen 2. sarı ve kırmızı gördü. Asıl utancı anlatsana sen boş yapma

117
146
yanıtYanıtla
Serkan Özcan:

Gördüğü ilk sarı kartın saçma sapan olduğunu da anlatsana eski oyuncunuz satılmış N Diayenin atılması gerektiğini de söylesene sen boş yapma hade az ötede oyna...

yanıt13
yanıt4
Verdik y gorduk etkiyi:

Adam hakli 45 dakikada 23 dakika oynanmis... Turk futbolu boyle ancak "yarim" yol alir...

206
36
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Sen yönet ceko...

57
145
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title