Haberler

Hakem Zorbay Küçük'ün babası canlı yayında anlattı: Herhangi bir takımı tuttuğunu bilmiyorum

Güncelleme:

Alanyaspor-Galatasaray maçına atanan hakem Zorbay Küçük'ün sarı-kırmızılı takımı tuttuğu iddiaları maçtan önce gündemi en çok meşgul eden konulardan biri oldu. Zorbay Küçük'ün babası Feyzullah Küçük, oğluyla ilgili her şeyi canlı yayında anlattı. Oğluyla uzun süredir görüşmediğini söyleyen baba Küçük, Zorbay Küçük'ün takım tutmadığını belirtti.

Zorbay Küçük'ün babası Feyzullah Küçük oğlunun ve kendisinin Galatasaray taraftarı olduğu iddialarına cevap verdi.

Beyaz Tv'ye konuşan Feyzullah Küçük, "Ben Galatasaray altyapısında fiili çalışmadım. 2005 yılında Galatasaray Büyükçekmece Futbol Okulu'nda çalışıyordum. Onu da kapattım. Rahatsızlık duyuyorum sürekli Galatasaray ile ilgili bir şey olunca bu olayın gündeme gelmesini. Ben gözümü Adanaspor'da açtım. 1972 yılından beri turuncu-beyaz Adanasporluyum. Adanaspor'dan başka takım tutmuyorum." diye konuştu.

"ZORBAY'LA 16-17 YILDIR GÖRÜŞMEDİK"

Oğlu ile ailevi nedenlerden dolayı uzun yıllardır görüşmediğini söyleyen Baba Küçük, "Zorbay'la uzun süredir görüşemiyoruz. Zorbay 1. evliliğimden, 2. evliliğimden de ayrıldım şu anda bekarım. 16-17 yıldır görüşmedik. En son ameliyat olduğunda gittim geçmiş olsun dedim. Bir görüşmemiz orada oldu, ondan sonra olmadı. Biz küs değiliz. Görüşmeme imkanı var, ailesel bir durum bu." açıklamasını yaptı.

Hakem Zorbay Küçük'ün babası canlı yayında anlattı: Herhangi bir takımı tuttuğunu bilmiyorum

"AĞABEYİNİN TEŞVİKLERİYLE HAKEM OLDU, TAKIM TUTTUĞUNU BİLMİYORUM"

Oğlunun profesyonel futbol oynamadığını, çocuk yaşta Adanaspor altyapısında oynadığını ancak daha sonra eğitim ve hakemlik kariyerine odaklandığını söyleyen Küçük, oğlunun takım tutmadığını şu sözlerle ifade etti:

"Oğlum çok yetenekli, onun dışında çok yetenekli hakemlerimiz de var. Bunları da Türk futboluna kazandırmak gerekiyor. Adanaspor altyapısına geldi 1 sene. Sonra okuluna devam etti. Ağabeyinin teşvikleriyle hakem oldu. Şu anda da herhangi bir takımı tuttuğunu bilmiyorum."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Adanaspor Beyaz TV Futbol Haberler

500

Yorumlar (9)

Seyfi ceren:

Siz ne kadar algı yaparsanız yapın o cüce hain emre ne yaparsa yapsın paralı başkanlarınız istediğiniz futbolcuyu alsada anca futbolcu turşusu kurarsınız mayıslar yine bizim olacak merak etmeyin şampiyon GALATASARAY.

30
16
yanıtYanıtla
GALATASARAY:

Yazıklar olsun. Haftanın en önemli maçına 2 amatörü atayıp yaptıkları hatayı gençliklerine verin dememizi bekliyorlar. Daha çok beklersiniz bu oyunlar elbet 2011 hatırlatıyor ama o kadar kolay kurtulamazsiniz. Bu sefer karşınızdaki Trabzon değil GALATASARAY.

14
11
yanıtYanıtla
FENERBAHÇE:

Bana da Himmetli şampiyonluklarınızı hatırlatıyor ulan o kadar edebinle konuş karşında KOSKOCA FENERBAHÇE var..

yanıt4
yanıt13
efe can:

hip isiniz gücünüz dala vere, kimse isene bakmiyo, hatasini görmüyo, bos islerle ugrasiyosunuz,

8
8
yanıtYanıtla
Galatasaray:

alakası tok en büyük Galatasaray bir kere hem hakem alanyayı tutuyordu

yanıt7
yanıt5
Konak:

Isiniz gücünüz fitne fesat. Herhangi takim tuttugunu bilmiyormus mus

8
7
yanıtYanıtla
FUTBOLU HİÇ SEVMEM:

Bir insanın futbolla ilgilenmesi doğal bir şey ve futbolla ilgilenen biri doğal olarak bir takım da tutar, yani bir hakemin herhangi bir takımı tutmasında yanlış bir şey yok ki

6
3
yanıtYanıtla
Kenan:

Cincon gibi hakem satın al tamam

0
6
yanıtYanıtla
Gs:

Bizim penaltılarımızı yedi hakem birde Alanyalıya kırmızı göstermedi. Biz Sabrediyoruz. Sizler kuduruyorsunuz!!! Kusurun Bakalım. INşALLAH c.c yapılan HAKsızlıklara karşı ilâhi Adalet. Sampiyon BiiznİLLAH Galatasaray.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title