Haberler

Hakan'ın tüm emeğine yazık oldu! Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool, Inter'e 15 dakikada kabusu yaşattı

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Inter, sahasında Liverpool'a 2-0 mağlup oldu. Milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu'nun 90 dakika sahada kaldığı ve çok başarılı bir performans ortaya koyduğu maçta Kırmızılar, 75. dakikada Firmino ile 83. dakikada Salah'la galibiyete uzandı.

Inter ile Liverpool, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Giuseppe Meazza'da karşı karşıya geldi. Büyük bir heyecana sahne olan mücadeleyi İngiliz devi 2-0 kazandı.

SALAH NOKTAYI KOYDU

Karşılaşma boyunca iki takım da net fırsatları değerlendiremezken Inter'de forma giyen milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu'nun bir şutu direkten döndü. Inter'in baskıyı artırdığı dakikalarda Liverpool teknik direktörü Klopp yaptığı hamlelerle ibreyi takımının lehine çevirirken Kırmızılar aradığı golü 75. dakikada Firmino'yla buldu. 83. dakikada Salah skoru artırdı ve maç 2-0 sona erdi.

Hakan'ın tüm emeğine yazık oldu! Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool, Inter'i son 15 dakikada sahadan sildi

RÖVANŞ 8 MART'TA

Liverpool, Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Inter'i 8 Mart'ta Anfield Road'da konuk edecek. Kırmızılar'a çeyrek final bileti için bu maçta beraberlik yetecek.

Hakan'ın tüm emeğine yazık oldu! Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool, Inter'e 15 dakikada kabusu yaşattı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hakan Çalhanoğlu Liverpool Haberler

500

Yorumlar (2)

Ütopik Yorumcu:

yazık oldu harbiden maçıda izledim hakan çok iyi oynadı atamayan ezik interlilere fatura kesilmeli

3
1
yanıtYanıtla
Kemalettin ırmak :

Maçı 90 dakika canlı seyrettim Liverpool maçın başından sonuna kadar üstün oynadı bazı bölümde tempolu oynadı bazen topu rakibe bıraktı yok Hakan’ın emeklerine yazık olmuşmuş maç sabaha kadar oynansa inter omaçı kazanamazdı

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title