Haberler

Gururumuz oldun Enes Ünal! İspanya gol krallığına koşuyor

Güncelleme:

İspanya La Liga'da Enes Ünal fırtınası esiyor. Atletico Madrid'e 2 gol atan Enes, üst üste 3 maçta da gol attı. Enes, gol krallığı yarışında Real Madrid'in yıldızı Karim Benzema ile makası iyice daralttı.

İspanya La Liga'nın 24. haftasında Atletico Madrid, Milli futbolcularımız Enes Ünal ve Okay Yokuşlu'nun formasını giydiği Getafe'yi ağırladı. Karşılaşmadan 4-3'lük skorla Atletico Madrid galip çıktı.

Gurumuz oldun Enes Ünal! İspanya'da gol krallığına koşuyor

DİKKATLER ÜZERİNDE

Getafe'nin 2 golünü Milli futbolcu Enes Ünal kaydetti. Enes, Getafe tarihinde üst üste 3 maçta gol atan ilk yabancı futbolcu olarak kayıtlara geçti.

Gurumuz oldun Enes Ünal! İspanya'da gol krallığına koşuyor

11 GOLE ULAŞTI

Son 7 maçta 7. golünü atan Enes, 23 karşılaşmada 11 gole ulaştı. Gol krallığı listesinde ilk 5'e giren Enes, 17 gollü Benzema ile makası 6 gole indirdi. Listede ikinci sırada yer alan Juanmi'nin ise 13 golü var. Yükselişi durdurulamayan Enes, bu formuyla Benzema'yı yarışta çok zorlayacak gibi gözüküyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

A Milli Futbol Takımı Real Madrid Enes Ünal İspanya Getafe Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (5)

Ahmet Ayp:

2 penaltı golümü tarih yazdırdı hayal gücünüz süpermiş, Enes milli takımdan uzak dursun naparsa yapsın

75
70
yanıtYanıtla
Ozzy _hn:

Hee en sevdiginiz hemen abartin Kim varmis pesinde seneye nereye transfer ediyorsunuz real manu psg?

89
30
yanıtYanıtla
İsmail Keskekci:

Enes Ünal Bursaspor yetiştirdiği efendi saygın ve kaliteli futbolcu burada bakiyom yorumlara Enes yerden yere vuruyorsunnuz Enes bi kaç hafta sonra görün neler yapacak kıskananlar çatlasın Bursa Teksas

24
22
yanıtYanıtla
Mehmet Vatansever:

Olumsuz yorum yapanlar, futboldan anlamayan avanaklar. İspanya liginde penaltı atında göreyim sizi.penalti atmak daha zordur.

0
1
yanıtYanıtla
Levent Erdogan:

Bi gösteriş yapıldığında daha önce hiç savunmadığınız kişileri göklere çıkarıp, en ufak bir olumsuzlukta aynı kişileri yerin dibine sokuyorsunuz. Büyük bir koyun sürüsü gibisiniz.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title