Haberler

Güntekin Onay, Hakem Halil Umut Meler'i Hedef Aldı: Senden Bir Halt Olmaz

Futbol yorumcusu Güntekin Onay, Başakşehir - Beşiktaş maçının hakemi Halil Umut Meler'i hedef aldı: Cin olmadan şeytan oluyorsun, böyle sürerse senden de bir halt olmaz.

Ünlü futbol yorumcusu Güntekin Onay, Spor Toto Süper Ligi 26.haftasında oynanan Başakşehir - Beşiktaş maçının hakemi Halil Umut Meler ile ilgili çok sert bir yazı kaleme aldı.

Onay'ın yazısının bir kısmı şu şekilde:

"Hakem kardeşim Halil Umut Meler… Başakşehir'den Caiçara'yı ikinci sarı karttan çok rahat atıyorsun. Medel'i nasıl atamıyorsun? İşte burada şeytanlığın var! Sakın bu şeytanlığa devam etme. Kimse keriz değil!

"CİN OLMADAN ŞEYTAN OLUYORSUN"

Senin yetiştiğin İzmir'in iklimi biraz yumuşak, denizi de var. Ama futbol oyun kuralları bu kadar meltemi kaldırmaz. Hafif sert rüzgarlar esecek. Ya o meltemi herkese aynı uygulayacaksın ya da birine meltem, birine poyraz yapmayacaksın! Kimse yemez! Dün akşam yemedikleri gibi. Cin olmadan şeytan oluyorsun, böyle sürerse senden de bir halt olmaz."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Güntekin Onay Başakşehir Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (17)

KEBAPÇI SELAHATTİN:

HAKEMLER SAYESİNDE CİNCON LİDER. İŞTE BU HAFTA GÖRDÜK

7
16
yanıtYanıtla
ali veli:

medelin adebayora olan faulunu açın tekrar izleyin topa değil yan gözle adama bakıyor medelin topla hiç alakası yok direk vurup sakatlamak için uğraştı. vurmadan önce sıfatının haline bakarsanız ne kadar hırsla vurduğunu da görürsünüz. direk kırmızı alması gerekirdi. adebayor yerden zor kalktı. bu mu futbolcu? bu mu doğru hakem yönetimi? adam kasap

17
0
yanıtYanıtla
SDD:

bjk yı korumaya devam ediyor hakemler. Medelinn kırmızı görmesi lazım. Eyyamcı hakemler de bir an evvel defolup gitmeli

8
7
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Delikanlı olun, medelin ki sarı kartlık değil di aç bak videosu var. Caiçara ayağa resmen basıyor körmüsünüz açın bakın videosu var. direk kırmızı vermediğine dua etsin. bir de hakeme itiraz ediyor hiç bir şey yapmamış gibi adam olmadan cin çarpan başakşehirli oyuncu ama hakem yemedi direk verdi. Mükemmel bir hakem hak yemeyin adamın önünü kesmeyin beyler.

9
5
yanıtYanıtla
vardarsporlu:

GESE FEBE MAÇINDA GESEYE EN AZ 3 TANE KIRMIZI KART VERİLMEDİ. MEDELİNKİ YANINDA MASUM KALIR O SERDAR AZİZ ÖZELLİKLE KAÇ MAÇTIR ATILMIYOR HER HAFTA AYNI. MHK BU SENE GESEYİ ŞAMPİYON YAPACAK YOKSA GESE BATACAK CİNCONA KIYAK

8
6
yanıtYanıtla
.:

VALBUENA 1 KEZ SOLDADO VE EKİCİ 3 ER KEZ ATILMALIYDI EL İNSAF

yanıt1
yanıt0
ünal özer:

veremez, verirse hakemliği bıraktırırlar, verirse şenol güneş başta olmak üzere tüm bjk takımı ama avrat küfreder, veremez verirse tüpçü fiko bastırır parayı 2 basın toplantısı satın alır etmediği küfür etmediği hakaret kalmaz, veremez verirse federasyon düşük puanla amatör kümeye gömer, napsın adam, nasıl kart versin deyin haydi. . . ama şu kes, n fiko parayı bastırırp bu ahfat 3 basın toplantısı daha yapıp kaybettiği şampiyonluğa, son 2 maçta rezil olduğu avrupaya bahane üretir

7
4
yanıtYanıtla
nuri:

madel fener maçında da kollandı hakemler madeli mi şenol u mu koruyor

7
2
yanıtYanıtla
ıhhhhhhhhhh:

lan hırt git sen hakem ol o zaman

2
6
yanıtYanıtla
kral:

O KADAR UGRASTI HAKEM BJK BU ALMASI ICIN AMA OLMADI :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title