Haberler

Guiza: Eşim yüzünden çok küfür yedim

Güncelleme:

İspanya 3. Lig ekibi Atletico Sanluqueno'da forma giyen Fenerbahçe'nin eski oyuncularından Daniel Guiza, El Mundo'ya özel bir röportaj verdi ve kariyeri ile ilgili soruları yanıtladı.

2008 yazında 'La Liga gol kralı' apoletiyle Mallorca'dan Fenerbahçe'ye 14 milyon euro'luk rekor bonservis karşılığında transfer olan Daniel Güiza, şimdilerde kariyerine İspanya 2. Lig B Grubu ekiplerinden Atletico Sanluqueno'da devam ediyor.

39 yaşındaki Güiza, futbol kariyerini El Mundo'ya anlattı. Guiza'nın röportajından öne çıkan noktalar şöyle;

Futbolun bana kazandırdığı en güzel şey, para. Bir de Avrupa Şampiyonası var. Eğitimime devam edemedim, liseyi bitirip futbola başladım. Sabah, akşam idman vardı. Gerçekçi olmak gerekirse, ben de çok çalışmak istemedim.

"MALEZYA'YA ALIŞMAM ZOR OLDU"

Malezya'da 5 ay oynadım, alışmam biraz zor oldu ama güzeldi. Kulübün sahibi prensti. Ben İspanyolca konuşuyordum, prens de biraz İspanyolca biliyordu. Ama çevirmen vardı, yoksa anlayamazdım.

"EŞİM YÜZÜNDEN ÇOK KÜFÜR YEDİM"

Eski eşim Nudia Bermudez nedeniyle taraftarlar bana sürekli sert tezahüratlar yapıyorlardı. 'S... Guiza'sı, nafakanı öde' gibi şeyler de duydum. Bir gün döndüm ve orta parmağımı taraftarlara gösterdim, herkes alkışladı. Güzel bir andı.

"MASTERCHEF İZLİYORUM"

Balık tutmayı seviyorum. Sudan çıkan her şeyi kabul ederim. Televizyonda Masterchef izliyorum. The Walking Dead izliyorum. Kitap adamı değilim. Çok fazla flim izleyebilen bir adam değilim. İzlerken genelde uyuyakalıyorum, sıkılıyorum. Onun yerine maç izlerim.

"SEZON SONUNDA FUTBOLU BIRAKACAĞIM"

40 yaşına gelmeme az kaldı, bu sene bırakacağım. Devam etmem kolay değil. Sonra Cadiz'de ya da Sanluqueno'da ofis işi yaparım.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe İspanya Guiza Haberler

Bakmadan Geçme

Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (3)

FENEV DEDEYE BiRDE BU SAPSAL OKCUYA:

NE PARALAR KAPTTIRMISTI O GüNDüR BUGüNDüR FENEViN CIKMIS BiKERE DiLLENCi CULLSUZ FENEVE

3
0
yanıtYanıtla
.............:

fb geldi zengin oldu küçük takımların büyük futbolcusu

0
1
yanıtYanıtla
MEMET33:

3 BÜYÜKLER VE BİRAZDA TS. AVRUPANIN HURDA TOPÇULARI İÇİN ''SAĞMAL İNEKTİR''

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title