Haberler

GS Üyesi Adnan Yılmaz: Fatih Terim Bir Daha Bu Kulübe Giremeyecek

Güncelleme:

Galatasaray Kongre üyesi Adnan Yılmaz, "Bu kulübe teknik adam olarak Fatih Terim bir daha getirilmeyecek. Bunu yapan yönetimler bedeline de katlanır" dedi.

Adnan Yılmaz, sarı-kırmızılıların yeni teknik direktör arayışlarındaki Fatih Terim iddialarına tepki gösterdi.

Yılmaz, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, "Galatasaray kulübünde teknik adam olarak Fatih Terim bir daha getirilmeyecek. Bunu yapan yönetimler bedeline de katlanır. Kulübümüzü ve futbol takımımızı bugünkü duruma sürükleyen ihtiras sahibi kişiler yalnızca şahsi menfaatleri üzerinden kulüp adına operasyonlar yaparak Galatasaray nezdinde hem Türk futbolu hem de Galatasaray'ın dünyada hak ettiği yerden gerilemesine sebebiyet vermişlerdir. Bunun son 20 yılda tek sorumlusu da Fatih Terim'dir" şeklinde konuştu.

"GALATASARAY'A YAKIŞAN İSİM GELECEK"

"Galatasaray olarak geleneklerimiz var" diyen Yılmaz, açıklamasında "Bu geleneklerden taviz vermeden Avrupa da kendisini kanıtlamış bir hoca ile yola devam etmek gerekiyor. Bu konuda yönetim gereğini yapmakla yükümlüdür ama bir daha Galatasaray'da Fatih Terim operasyonlarına asla izin verilmemelidir" ifadelerine yer verdi.

"TERİM TARAFTAR KİRALIYOR"

Fatih Terim'in taraftar kiralayarak kendi adına medya üzerinden kampanya yaptığını kaydeden Yılmaz, açıklamasını şu ifadelerle tamamladı;

"Terim, sözde taraftarın kendisini istediğini göstermek için bir takım işler yapıyor. Bu kulübe verdiği zarar tartışma konusu dahi edilemez. Galatasaray'ın geçmişte Derval ile başlayan Feldkamp ile devam eden başarıları üzerinde miras yiyen bu kişi bir daha bu kulübe zarar veremeyecek şekilde kulüp gündeminden derhal indirilmelidir. Aksi takdirde bu yönetimin değişimi için düğmeye basılır."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Adnan Yılmaz Galatasaray Fatih Terim Spor Haberler

500

Yorumlar (49)

umut yenigün:

koca camiada tek yürekli adam. tebrik ediyorum camianın içinden gerçekleri görerek yansıttığın için sonsuz teşekkürler. Bu adamın bırakın GS da Türk futbolunda yeri kalmamıştır. tekrar teşekkürler yürekli ADAM

42
9
yanıtYanıtla
..........................:

Futbolcunun arkasına dönüp baktığında onu ateşleyecek, cesaretlendirecek ve kazanmak arzusu zevki yaşatacak lidere ihtiyacı var. bunu yapacak adam #fatihterim den başkası olamaz. yöneticilerin çıkıp bu şekilde yorumlar yapması benim fatih terime olan sevgimi daha da çoğaltıyor. bu kulüp senin değil adnan yılmaz yağmurda çamurda, trafik, metro, seyrantepe içerisine araba parkedip 3 km yol yürüyerek stada gelen, deplasman dinlemeden her yerde yanında olan taraftarındır bu kulüp. bu da böyle biline

9
29
yanıtYanıtla
SAÇMA:

BU ADNAN YILMAZ DENEN ŞAHIS DERHAL KOVULMALI VE GS KAPISINDAN ALINMAMALI

9
18
yanıtYanıtla
YILMAZ YILMAZ:

EĞER LİG BAŞLARKEN TAKIMIN BAŞINDA FATİH TERİM OLSAYDI TAKIM ŞU AN AÇIK ARA LİDERDİ.

9
11
yanıtYanıtla
kaledonya:

yavaş gece yorgana iyi sarıl bir yerlerin açıkta kalmış

yanıt6
yanıt4
nezir:

siz kimsinizde Terim babaya böyle diyebiliyorsunuz bedavacilar kim haki size verdi

13
3
yanıtYanıtla
Hakan:

Lan koyun kafalı sen kimsinki konuşuyosun. . . Galatasaray Dünya Markası oldu ise Fatih Terim sayesinde oldu. . . Ağaç Kafalı saçma sapan konuşma. . .

14
2
yanıtYanıtla
Hasan Taşkıran:

FATİH TERİM İMPARATORDUR ÖYLE KALACAK , TÜRK ÜN TÜRK TEN BAŞKADA DOSTU YOKTUR BÖYLE BİLİNEBİZİ ANCAK BİZ ANLARIZ

6
9
yanıtYanıtla
FATİH TERİM GO HOME DAYI:

YA Bİ GİT İŞİNE DANGOZ. FUTBOLU BİLMEYEN ADAMSIN Kİ MAFYA BABASINI ÇAĞIRIYORSUN. PARA LAZIM AĞAYA GALERİ AÇACAK ETİLERE PARAAAAA. FUTBOL HİKAYE TOPU GÖRÜNCE ARABA TEKERİ SANIYOR.

yanıt0
yanıt0
osman:

bu kadar kıskanç bağnaz bi yönetim görmedim bu adam gelmiş geçmiş en iyi teknik adamdır. kişiliği bi yana Fatih hocayı çekemeyen liselilerdir.

13
1
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title