Haberler

Göztepeli Andre Castro'dan Hakeme VAR Tepkisi

Güncelleme:

Göztepe'nin tecrübeli orta saha oyuncusu Andre Castro, "Rakiplere gelince VAR'a gidilip penaltı veriliyor. Ama bizim pozisyonlarda VAR'a bile gidilmiyor." dedi.

Spor Toto Süper Ligde haftanın kapanış maçında Başakşehir, Göztepe'yi 2-0 mağlup etti. Başakşehir'e galibiyeti getiren golleri Visca Bajic kaydetti. Maç sonunda konuşan Göztepe'nin tecrübeli orta saha oyuncusu Andre Castro, hakeme tepki gösterdi.

"VAR'A BİLE BAKILMIYOR"

Castro, "Rakiplere gelince VAR'a gidilip, penaltı veriliyor. Ama bizim pozisyonlarda VAR'a bile gidilmiyor. Zaten lehimize pek penaltı da yok. Hakemler hakkında çok konuşmak istemiyorum. Başakşehir, iyi bir takım, onları tebrik ederim." dedi.

Göztepeli Andre Castro'dan Hakeme VAR Tepkisi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Andre Castro Başakşehir Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

UA GS:

RENKTEN KAYBETTİNİZ SARI KIRMIZIYI GÖRÜNCE GALATASARAY ZANNETTİLER. . . O YÜZDEN BAKMADILAR. . . . ELLERE VAR DA BİZE YOK MU???

15
3
yanıtYanıtla
ruhi-bjk:

geçenlerde de başakşehir olmayan bir penaltı almıştı. itici oluyor başakşehir yapmayın.

0
0
yanıtYanıtla
1:

HEP ANCA GS BJK FB KONUŞULSUN . ANADOLU TAKIMLARININDA HAKKI YENİYOR . AMA BÜTÜN KULÜPLER HAKEDİYOR BAŞINA GELENİ . ÇIKIP BİR KEREDE BİRLİK OLUN 18 TAKIM VE FEDERASYONUN İSTİFASINI İSTEYİN . DÜN GS BUGÜN GÖZTEPE YARIN BJK ÖTEKİ GÜN FB HERKESİN CANI YANIYOR VE YANACAK . TÜPÇÜ DENEN ADAM MİLLİ TAKIMI BATIRDI LİGTEDİKİ KULÜPLERLE RESMEN ALAY EDİYOR VE HALA FUTBOLUN BAŞINDA UTANMADAN SIKILMADAN OTURUYOR . BUNLARA SOKAKLARA İNİLİP BÜTÜN TARAFTARLAR KOL KOLA AĞIR HAKARETLER VE PROTESTOLAR YAPILMALI

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title