Haberler

Golleriyle Lille'i taşıyan Burak'a büyük onur! Aldığı ödül sonrası Fransızca mesaj verdi

Güncelleme:

Lille'in bu sezon şampiyonluk mücadelesi vermesinde büyük bir pay sahibi olan Burak Yılmaz'ın başarısına kayıtsız kalınmadı.

Attığı goller ve gösterdiği performansla adından sıkça söz ettiren milli futbolcumuz, Fransa Ligi'nin Aralık ayındaki en iyi futbolcusu ödülüne layık görüldü.

Golleriyle Lille'i taşıyan Burak'a büyük onur! Aldığı ödül sonrası Fransızca mesaj verdi

FRANSIZCA TEŞEKKÜR ETTİ

Ödülünü alan Burak Yılmaz, çektiği video ile Fransızca olarak teşekkür etti. Lille de bu videoyu "Kral'ın size bir mesajı var" notuyla resmi sosyal medya hesabından paylaştı.

Golleriyle Lille'i taşıyan Burak'a büyük onur! Aldığı ödül sonrası Fransızca mesaj verdi

22 MAÇTA 15 GOLE KATKISI VAR

Burak Yılmaz bu sezon Lille ile çıktığı toplam 22 maçta 11 kez rakip ağları havalandırırken 4 de asist yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Burak Yılmaz Aralık Lille Haberler

Bakmadan Geçme

Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı?
500

Yorumlar (9)

RVR:

Türkiye''de yetişmiş en iyi forvetlerdendir. Çok akıllı ya da teknik bir adam değil ama pozisyon bilgisi, golü koklaması gibi özellikleri çok iyi. Daha iyilerini yetiştirmek lazım

7
2
yanıtYanıtla
.....:

Burak futbolu bırakınca ülkemizde forvet kursu açıp forvet yetiştirmeli!

7
2
yanıtYanıtla
UYANIK:

BURAĞA FORVET DİYEN ADAM FUTBOLDAN ANLAMIYORDUR. . TÜRKİYEDE FORVET KISIRLIĞI VAR SADECE. LİLLE''NİN HÜCUMA KİM KOYSAN EN AZ 10 GOLÜ VARDI ZATEN. PARİS DIŞINDA TAKIM MI VAR O LİGDE

yanıt1
yanıt2
angaralı0606:

Fransa Liginde gol atmak çok zor değil. Zaten şu aralar PSG dışında pek güçlü takımları yok. Ama iyi kaliteli futbolcu yetiştiriyorlar. Burak kendisi için en iyi ligde oynuyor. Şu anda Yıldız kısırı olan futbolumuzun en iyi golcüsü.

1
4
yanıtYanıtla
milli-ruh :

milli takimda sac bas yolduran burak fransiz lille ye iyi hizmet ediyor canini disine takip oynuyor ödül bile vermisler

3
1
yanıtYanıtla
İEİCEV:

Hayatımda gördüğüm en yeteneksiz forvet. Bundan futbolcu filan olmaz. yemin ederim ben bu adamı komedi yerine izliyorum.

1
2
yanıtYanıtla
murat:

Ama milyonları alıyor sen de ellerini yoruyorsun. Bak adam 35 yaşında ama Lille de top oynuyor.

yanıt1
yanıt0
abdulkadir:

mesajı fransızca vermek yakışık değil, fransadaki diğer yabancılar fransızca vermiyor, verse de sen Türkçe konuş

0
3
yanıtYanıtla
Nirvana:

Ne demiş ? Merci mi ?

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title