Haberler

Gol Attı Diye Genç Futbolcuyu Dövdüler

Güncelleme:

Didim ile Söke arasında oynanan U17 maçının 85. dakikasında Söke'yi öne geçiren golü rakip filelere gönderen Bilal Kılıç, sevinirken ensesine aldığı darbeyle bayıldı.

Korkunç olay Didim- Söke U17 maçında yaşandı. İddiaya göre Sökespor'un yıldız golcüsü Bilal Yağız Kılıç'ın durdurulması için talimat veren rakip takımın antrenörü İskender İbrahim Ağaoğlu, oyuna aldığı Akın isimli futbolcusuna, "9 numarayı durduracaksın, kart görmek serbest" diyerek talimat verdi.

GOL SEVİNCİ KURSAĞINDA KALDI

Akşam'da yer alan habere göre oyuna giren Akın, Bilal'e sert müdahaleler yapmaya başladı. Buna rağmen Bilal Yağız Kılıç, 85'te konuk ekip adına gol atmayı başardı. Ancak gol sevinci kursağında kaldı. Onu marke etmek için oyuna giren Akın'ın ensesine vurduğu yumrukla kendini bir anda yerde buldu.

HAYATİ TEHLİKEYİ ATLATTI

Ardından bütün takım yerdeki Bilal'in üzerine çullandı. Tribünden atlayanlar da kavgaya karıştı. Kavgaya girenler arasında Didimspor U19 takımının oyuncuları da vardı. Bayılana kadar dövülen ve her tarafı mosmor olan Bilal, baygın şekilde hastaneye kaldırılıp, tedavi altına alındı. Tedavisi 6 gün süren Bilal, hayati tehlikeyi atlatıp, yeniden futbola dönmeyi başardı. Babası, faillere dava açtı.

"TEDAVİSİ 6 GÜN SÜRDÜ"

Bilal Yağız Kılıç'ın babası Ayhan Kılıç, ise şu açıklamayı yaptı:

Acile kaldırdık, tedavisi 6 gün sürdü. Çocuk odasında yatamıyor. Büyük travma yaşadı. Geceleri sayıklıyor, terliyor. Daha önce ışıklar açıkken uyuyamayan çocuğum şimdi, ışıkların hepsini açtırıyor. Hastane raporları vermedi. Dava açtık. Avukat raporları savcılığa intikal ettikten sonra alacak ve basınla paylaşacağız.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İbrahim Ağaoğlu Ayhan Kılıç Didim Söke Spor Haberler

500

Yorumlar (26)

Sibel:

delikanlıda çok yakışıklıymış,nasıl ulaşabilirim acaba..?

8
8
yanıtYanıtla
yakışıklı:

illa yakışıklı istiyorsan bana ulaş. . . .

yanıt2
yanıt6
dürbünlü:

ege sahilinde yaşamlarını sürdüren vatandaşlarımızın çoğunun imanı zayıf olduğu için,camiye hiç gitmezler,meyhaneler ve plajlar ise tıklım tıklım doludur,bence devlet müftünün yanına iki polis verip tek tek evleri dolaşıp,herkesi imana davet etsinler,imana gelmeyenleri denize döksünler,herkese iyi akşamlar hayırlı geceler diliyorum.

7
9
yanıtYanıtla
isme gerek yok:

salak salak konusma. . . ne alaka. . .

yanıt0
yanıt3
mamur:

islamda zorlama yoktur.

yanıt5
yanıt3
MAL:

Sen misin bu alemin müslümanı?

yanıt4
yanıt3
hadsiz:

Nerden aldın emri vahiy mi geldi töbe haşa sen kimsin de denize döksünler cümlesini kurabiliyorsun İslam dininin hiç bir yerinde zorlama bile yokken denize döksünler diyecek haddi kendinde nasıl buldun sizin gibi cahil cühelalar ancak islamdan soğutur imana getirmez. . . haddinizi bilin

yanıt4
yanıt4
KAYA:

BEYNİNEDE DÜRBÜN TAKMIŞSIN LA SEN:)

yanıt2
yanıt3
TANJU:

BUNLARI ARTIK MAÇA DEGİL STANDIN ÖNÜNDEN BİLE GEÇMELRİ YASK OLMASI LAZIM

13
0
yanıtYanıtla
KOZANLI:

Ne kadat embesil işe yaramaz gerzek bir milletiz

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title