Haberler

Göksel Gümüşdağ, İrfan Can'ın maliyetini ilk kez açıkladı: 10 milyon eurodan fazla ediyor

Güncelleme:

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, İrfan Can Kahveci için Fenerbahçe ile yaptıkları anlaşmanın detaylarını ilk kez açıkladı. Fenerbahçe'yle yaptıkları anlaşmanın 10 milyon eurodan fazla olduğunu söyleyen Gümüşdağ, bu satışla beraber bilançolarının pozitife döndüğünü ifade etti.

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, İrfan Can Kahveci için Fenerbahçe ile yaptıkları anlaşmanın detaylarını ilk kez açıkladı. Milliyet Gazetesi'nden Atilla Gökçe'ye konuşan Gümüşdağ, Mustafa Cengiz'in transferin maliyetiyle ilgili sözlerine yanıt verdi.

"ALİ KOÇ'LA SON KONUŞMAMIZ 6 SAAT SÜRDÜ"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'la çok sıkı pazarlık yaptıklarını söyleyen Gümüşdağ, "İrfan'ı Galatasaray'da Fatih Terim, Fenerbahçe'de Ali Koç çok istedi. Başkan Ali Koç'la üç kez görüştük. Üçüncü konuşmasında ziyareti tam 6 saat sürdü. Çok sıkı pazarlık yaptık. Galatasaray Başkanı Sayın Cengiz, ortada 10 milyon euro olmadığını söylemiş" dedi.

TÜM MALİ DETAYLARI ANLATTI

Fenerbahçe'den 7 milyon euro nakit para aldıklarını belirten Başakşehir başkanı, "İşte hesap: 7 milyon euro nakit aldık. Deniz Türüç'ün bonservisini aldık, Tolga Ciğerci'yi aldık. İrfan'ın dış satışından yüzde 20 net pay için anlaştık. Fenerbahçe şampiyon olursa ayrıca 1 milyon euro alacağız" şeklinde konuştu.

"BİLANÇOMUZ POZİTİFE DÖNÜŞTÜ"

Belirttiği rakamların toplamının 10 milyon eurodan fazla ettiğini ve bu satışla bilançolarının pozitife döndüğünü söyleyen Göksel Gümüşdağ, "Toplarsanız 10 milyondan fazlası ediyor. Sayın Cengiz'e de anlattım. Çok dikkatli hesap yapmak durumundayım. Ben bırakırsam, borç beni bırakmaz. İrfan Can satışıyla bilançomuz pozitife dönüştü" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İrfan Can Kahveci Göksel Gümüşdağ Başakşehir Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (22)

kim:

kerizbahçeye hayırlı olsun ama irfanın kariyeri bitti en yakın örnek mert hakan

30
4
yanıtYanıtla
GADDAR:

İBB CHP''YE GEÇİNCE BAŞAKŞEHİR BALONU DA SÖNDÜ. . BİR KAÇ YIL İÇİNDE SÜPER LİGE BAY BAY !!!

16
10
yanıtYanıtla
başakşehir:

İBB CHP''''YE GEÇİNCE BAŞAKŞEHİR ŞAMPİYON OLDU.

yanıt0
yanıt0
Fenevli:

Aykutu yediniz. Ersunu yediniz. Erolu yedirmeyiz. ERol bizim kırmızı çizgimizdir NOKTA!:D

yanıt0
yanıt0
Hehe:

Sakat adamı kakala alanda akıl yokki

17
4
yanıtYanıtla
6s:

Bİr 6s yorumu daha

yanıt2
yanıt6
ADSIZ:

KAHVECİ FENERDE KAHVE İÇİP AYAK AYAK ÜSTÜNE ATIP PARA ALACAK NEDE OLSA FENERDE PARA ÇOK ADAMLARIN ŞAMPİYONLUK DERDİ YOK KUPA ALMA DERDİ YOK

11
5
yanıtYanıtla
Bilirkişi:

Bir Beşiktaşlı olarak söylüyorum Gençlerbirliği ve Başakşehir futbolcuyu yüksek paralara Fenerbahçe’ye önemli maçları ise Galatasaray’a veriyor final maçlarını her Galatasaray’a vermişlerdir zorluk çımçkarmazlar ben olsam bu iki takımdan futbolcu almam düşmeleri için uğraşırım Fenerbahçe gidiyor adamları zengin ediyo

6
10
yanıtYanıtla
cimbomlu:

sen bi zahmet Türkce yazmayi ögrensene.

yanıt9
yanıt3
Forza Cimbom:

ŞİMDİ DE "FBJK " Mİ OLDUNUZ BİLİRKİŞİ

yanıt2
yanıt1
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title