Haberler

Gerçek Mesut Özil'i şimdi görün! Dört gözle beklediği Löw haberi sonunda geldi

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin teknik direktör Joachim Löw'le imza aşamasına gelmiş olmasına en çok sarı-lacivertlilerin dünyaca ünlü yıldızı Mesut Özil sevindi. Alman basınına göre Mesut Özil, yeni sezonda en son Almanya Milli Takımı'nda çalıştığı Löw'le bambaşka bir kimliğe bürünecek.

Sezon sonuna kadar İsmail Kartal yönetiminde olacak Fenerbahçe'de Joachim Löw sesleri yükseliyor. Sarı-lacivertlilerin deneyimli hocayla imza aşamasına geldiği ve yeniden Mesut Özil'le buluşacağı Alman basınında geniş yer buldu.

MESUT ÖZİL İLE LÖW'ÜN YOLLARI YENİDEN KESİŞECEK

Alman basınında çıkan haberlere göre, Mesut Özil ile Löw'ün Alman Milli Takımı'ndan sonra yolları Fenerbahçe'de yenide kesişecek. Dünyaca ünlü futbolcunun, Löw'ün sarı-lacivertlilerin başına geçmesiyle bambaşka bir kimliğe bürüneceği ve eski Mesut Özil'i futbolseverlere izleteceği belirtildi.

DİĞER ADAY JORGE JESUS

Haberlerde ayrıca Fenerbahçe için bir başka hoca adayının da Jorge Jesus olduğu ve iki hocanın da şu anda işsiz olduğu ifade edildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Joachim Löw Fenerbahçe Mesut Özil Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500

Yorumlar (6)

Ahmet Gündoğdu:

öve öve bıtıremedıler,sankı dunyanın en ıyı hocası,lan ıyı olsa verırlermı...

24
25
yanıtYanıtla
pentakill lol:

dünya kupası almış birine hayatında topu, sadece şehir kalelerinde ve müzelerinde görmüş biri yorum yapıyor ya işte bu yüzden olmuyor bizden (=

yanıt3
yanıt0
Awesome:

Mesut Özil artık futbolla bir işi kalmayan bir oyuncu. Bu kadar beklentiyi genç oyuncuların gelişimine harcasanız ne Mesutlar çıkar. Beyin önemli bi organ kullanmak lazım :D

23
8
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

boyle getırıyorlar sonrada teneke baglıyorlar..

19
5
yanıtYanıtla
Nail Durm:

off ooff onceden ne gorduk ki simdi ne gorelim mesut uzil avrupada oynadigi takimlardaki zaman yaninda oynayan futbolculara bakin birde simdi yaninda oynayan adamlara bakin futbol takim oyunu hala turkiye olarak bunun farkina varamiyoruz mesut ozil tek basina birsey yapamaz bir seyde beklemeyin zaten

10
0
yanıtYanıtla
Tay H:

inter v Liverpool macinin en iyi oyuncusu Hakan Calhanoglu idi., Sahada dunya yildizlari doluyken. Maci kaybetmelerine ragmen, orta sahada inanilmaz performance sergiledi bir sutuda diregin icinden cikti. Ne varki milli takimda o duzeyde fazla oyuncumuz olmadigi icin Hakanin oyunu bozuluyor. Mesut Ozilin etrafrinda kayda fever Hic oycuncu yok. Low ne yapacak ?

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title