Haberler

Gençlerbirliği Asbaşkanı Muammer Akyüz: "Önceliğimiz tekrar Süper Lig'e çıkmak"

Güncelleme:

Bu sezon TFF 1. Lig'de mücadele edecek Gençlerbirliği'nin asbaşkanı Muammer Akyüz, kulübü tekrar Süper Lig'e çıkartmak için gerekli alt yapı hazırlıklarına başladıklarını söyledi.

Bu sezon TFF 1. Lig'de mücadele edecek Gençlerbirliği'nin asbaşkanı Muammer Akyüz, kulübü tekrar Süper Lig'e çıkartmak için gerekli alt yapı hazırlıklarına başladıklarını söyledi.

Başkent kulübünün internet sitesinde yer alan açıklamasında Muammer Akyüz, yönetim kurulu toplantısının ardından görev dağılımını gerçekleştirdiklerini belirtti.

Yeni başkan Niyazi Akdaş başta olmak üzere herkesin elini taşın altına koyduğunu anlatan Akyüz, "Kulübümüzü hak ettiği yere taşımak amacıyla görev üstlendik. Taraftarımız ve delegemizin bu yönetime gösterdiği güven ile teveccüh, sorumluluğumuzu bir kat daha arttırmaktadır. 10 Haziran'da yapılan genel kurulda görevi alır almaz merhum başkanımız İlhan Cavcav'ın mezarını ziyaret ederek, kulübümüzü düştüğü bu durumdan çıkartmak için var gücümüzle çalışacağımızın sözünü verdik." ifadelerini kullandı.

"Yapılması gereken ilk iş, kulübün mevcut durumunun fotoğrafını çekmek, yeni sezon takımını kurmak için sportif direktör ve teknik direktör seçimlerini yapmaktı." diyen Akyüz, şunları kaydetti:

"Bu çalışmalar hızla devam etmekte olup, en kısa zamanda sonuçlanacaktır. Yönetimimizin öncelikli hedeflerini bir yıl sonra yapılacak olağan genel kurula kadar belirledik. Onları da şöyle sıraladık. Kulübün bize göre büyük olan borçlarını en azillerinden başlayarak azaltmak ve sürdürülebilir bir finansman durumuna getirmek. Bozulmuş olan kulübün kurumsal yapısını yeniden ideal bir yapıya oturtmak. Kulübün ana tüzüğünde de bulunan kulüp yönetim organlarından yönetim kurulunun yanında divan, denetim ve disiplin kurulu gibi kurullara tam işlerlik kazandırmak. Bu sayede görev alan tüm Gençlerbirliği sevdalılarının kulübe katkılarının sağlanması ve aidiyet duygularının artırılması sağlanacaktır."

"Önceliğimiz Süper Lig'e çıkmak"

Akyüz, şeffaf bir yönetim anlayışı oturtmaya çalıştıklarını ve Süper Lig'de yeniden yerlerini almayı hedeflediklerini vurguladı.

Uzun vadeli ve sürdürülebilir başarıyı hedeflediklerini aktaran Akyüz, "Bize göre, 'Ne olursa olsun bu sezon Süper Lig'e çıkalım' anlayışı kısa zaman önce yaşadığımız başarısızlık ve haya kırıklıklarının benzerlerine sebep olabilir. Onun bu hedefin yapısal ve finansal temellerin sağlamlaştırılması ile mümkün olduğuna inanıyoruz. Önceliğimiz tekrar Süper Lig'e çıkmak." değerlendirmesinde bulundu.

Ankaralı siyasetçiler ile iş insanlarından destek beklediklerini dile getiren Akyüz, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bahsettiğimiz bu başarı programı, yalnızca başkan ve yönetimimizin tek başına yapacağı bir iş değildir. Bu başarı, yönetimimizin yanında taraftarlarımızın, yerel yönetimlerimizin, özellikle de Ankaralı siyasetçilerimizin ortak çabası ile olacak. Tabii ki bu arada spor basınının da katkılarına çok daha fazla ihtiyaç duyacağız. Dünyadaki şehirlerin en önemli marka yüzlerinden biri, o şehirlerin futbol kulüpleridir. Başarılı bir futbol kulübünün bulunduğu şehrin ekonomisine, sosyal yaşamına, turizmine, kısacası marka değerine çok fazla katkı yapacağı unutulmamalı. Onun için başta siyasetçilerimizin, belediye başkanlarımızın, iş insanlarımızın ve tüm Ankaralıların, Cumhuriyetin bir simgesi olan Gençlerbirliği'ne katkı sağlamalarını bekliyoruz."

???????

Kaynak: AA / Spor

Gençlerbirliği Muammer Akyüz Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title