Haberler

Gelibolu 26 Kasım Şehir Stadı Çimlendirildi

Çanakkale'nin Gelibolu İlçesinde Bulunan ve Bir Süre Önce Çimlendirme Çalışmalarına Başlanan Gelibolu 26 Kasım Şehir Stadı, Çimlendirme Çalışmalarının Ardından Bugün Düzenlenen Törenle Açıldı.

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde bulunan ve bir süre önce çimlendirme çalışmalarına başlanan Gelibolu 26 Kasım Şehir Stadı, çimlendirme çalışmalarının ardından bugün düzenlenen törenle açıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törende konuşan Çanakkale Valisi Orhan Kırlı, sporun gelişmesi ve kalkınmasında spor komplekslerinin çok önemli bir yeri olduğunu belirterek, "Onun için bu tesisler iyileştirilmekte ve geliştirilmektedir. Onun için çimlendirilmiştir. Bundan sonra bu sahanın daha da fonksiyonel hale getirilmesi için çalışılacaktır. Spor tesislerini sonuna kadar kullanmamız lazım. Sporu hayatımıza sokmamız gerekir. Bütün çabamız ve uğraşımız bunun

içindir. Gençlerimize yönelik eğitim faaliyetlerinin eksiksiz bir şekilde yapmak zorundayız. Ben Gelibolu'da bu tesisisin hepimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay ise, 81 ilin il spor müdürleri ile 3 gündür Çanakkale'de olduklarını belirterek, "Gençlerimize Çanakkale şuuru kazandırmak için Anadolu'nun dört bir yanından başarılı sporcularımızı Çanakkale'ye taşıyoruz. Buralara gelerek tarihimizi, kültürümüzü ve özümüzü tanıyorlar. Çanakkale'ye mükemmel bir basketbol salonu yapıyoruz. Bunlar tamamlandığı zaman Çanakkale'de lig bazında voleybol ve basketbol karşılaşmaları yapılabilecek. Türkiye'de sayısız organizasyonlar

alıyoruz. Aldığımız bu organizasyonları Erzurum, Kayseri, Mersin, Bursa, Antalya ve Türkiye'nin dört bir bucağındaki illerimiz kaldırabilecek ölçekte, bu illerimizin dünyaya tanıtımını sağlamaya çalışıyoruz. İstanbul'da zaten organizasyon zenginliği başladı. Çanakkale'de de İstanbul'daki gibi neden bir tenis kupası turnuvası olmasın. Gelibolu ve Çanakkale'de bunları sağlamaya çalışacağız" dedi.

Konuşmaların ardından törene katılan spor yazarları Nezih Alkış, Aleaddin Metin, Şansal Büyüka, Necil Ülgen, Cem Şengül ve Nezir Önal'a, Çanakkale Valisi Orhan Kırlı, Gelibolu Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay ile Gelibolu Belediye Başkanı Cihat Bingöl tarafından plaket verildi. Plaket verilmesinin ardından folklor gösterisi yapıldı.

Gelibolu Harb-İşspor ile Geliboluspor'un açılış maçının başlama vuruşunu ise ilk bayan Merkez Hakem Komitesi üyesi Doç.Dr. Lale Orta yaptı.

(AÖ-MFS-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title