Haberler

Gaziantepspor Başkanı, FIFA'dan Aldıkları Ceza Nedeniyle Önümüzdeki Sezon BAL Liginde Mücadele Edeceklerini Açıkladı

Güncelleme:

TFF 2. Lig ekiplerinden Gaziantepspor'da Başkan Hasan Şahin, "Bu sezon aldığımız puan silme cezaları nedeniyle zaten küme düşeceğiz. Yeni sezonda da küme düşme cezası olacak. Başka cezalar gelmezse yeni sezonda Bölgesel Amatör Ligde mücadele edeceğiz." dedi.

TFF 2. Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un kulüp başkanı Hasan Şahin, kendilerine çok sayıda puan silme ve küme düşme cezası verildiğini belirterek, "Bu sezon aldığımız puan silme cezaları nedeniyle zaten küme düşeceğiz. Yeni sezonda da küme düşme cezası olacak. Başka cezalar gelmezse yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edeceğiz." dedi.

"BAŞKA CEZALAR GELMEZSE BAL LİGİNDE MÜCADELE EDECEĞİZ"

Şahin, yaptığı açıklamada, kulübün ayakta kalabilmesi için verdikleri ciddi çabaya rağmen sorunların üstesinden gelemediklerini dile getirdi. Geçtiğimiz günlerde FIFA Disiplin Kurulunun kendilerine 6 puan silme ve transfer yasağı uyguladığını hatırlatan Şahin, "Şimdi yeni cezalar geldi. Kulübümüze bugün çok sayıda puan silme cezasının yanı sıra küme düşürülme cezası verildi. Yenilerinin gelip gelmeyeceğini de kestiremiyoruz. Bu sezon aldığımız puan silme cezaları nedeniyle zaten küme düşeceğiz. Yeni sezonda da küme düşme cezası olacak. Başka cezalar gelmezse yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edeceğiz." diye konuştu.

GAZİANTEPSPOR, DESTEK BEKLİYOR

Kulübün bulunduğu çıkmazdan kurtarılabilmesi için çaba göstermeye devam edeceklerini anlatan Şahin, kentin bu çabaya zaman kaybetmeden destek olması gerektiğini kaydetti.

Kaynak: AA / Spor

Gaziantepspor Hasan Şahin Spor Haberler

500

Yorumlar (11)

Dedektiv2:

Zor bir süreç atlatmak ellerinde altyapıdan çıkacak 7-8 futbolcu sizi 1 lige taşır .bunun için şehrin desteği lazım çare altyapı

4
1
yanıtYanıtla
MALATYASPORLU:

BETER OLSUNLAR ETTİKLERİNİ ÇEKİYORLAR TABİİ Kİ. . . . .

2
0
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

MALATYASPORLU KARDEŞİM , YAŞIN KAÇ BİLMİYORUM AMMA SİZN TAKIM ÇOK MU FARKLIYDI ADINI RENKLERİNİ NEDEN YENİ MALATYA YAPDINIZ. ? HEM KİMSEYE BELA DİLEME DÖNER DOLAŞIR O BELA SİZİ BULUR. BELA DİLEME KOMŞUNA, SONRA GELİR BAŞINA DİYE MEŞHUR BİR ATASÖZÜMÜZÜ UNUTMA . SIKINTI ŞEHİR DEĞİŞ İŞ BİMEYEN, İŞ BAŞINA GETİRİLEN LER DİR. TOP DA BÖYLE DE TİCARET HAYATIMIZDA , AİLEMİZDE BİLE, ÇOK MU FARKLI ?VELHASIL HER ŞEYİMİZ SIKINTI NEYE ELİMİZİ ATSAK CILKI ÇIKMIŞ , CILKI. . .

yanıt1
yanıt0
GFK Fan:

İnşallah takımı kapatırlar, şehir de kurtulur ligler de kurtulur Gaziantepspor belasından. Suruçlu Kızıl''ı başkan yaptıktan sonra yüzü gülmedi takımın. . Beter olsunlar. . .

2
0
yanıtYanıtla
A:

sağlam zamanında o kadar şike yaptı o kadar ah aldı ki bir antepli olarak son 4 yıldır asla desteklemediğim takım

1
0
yanıtYanıtla
ÖKKEŞ:

KIZIL İSTİFA DİYE BAĞIRINCA TRİBÜNDE KAVGA ÇIKARTAN gençlik 27 SAĞ OLSUN. . . !

1
0
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

YILLARDIR HEP SÖYLEDİM SÖYLEMEYDE DEVAM EDECEĞİM BU İŞİ BİLENLERİN YAPMASI GEREKTİĞİDİR. PARASI OLANIN , ÇEVRESİ OLANIN KULÜP BAŞKANLIĞI YAPMASI SAKINCALI . GİTSİN TİCARETİNİ ÜRETİMİNİ İNŞAATINI YAPSIN . YOK İLLA DİYORSA TAKIM YÖNETİMDE OLSUN . SPONSOR OLSUN AMMA BAŞKANLIK ÇOK SIKINTI . SONRASI MALUM. KULÜP ADINA İMZA AT , SAÇ PARALARI , ÖDEME YAPMA SONRA SIKINTIYI KULÜP ŞEHİR ÇEKSİN . YETER ARTIK İYİ KÖTÜ KIRK YILDIR BUNU SÖYLEDİM İŞİ BİLENLER İŞ BAŞINDA OLSUN BİLMEYENLER DEĞİL. ALMAN YA ÖRNEK .

1
0
yanıtYanıtla
Sogomon:

Malatya yi satanin yüzü gulmez yinede üzüldüm şehrin suçu ne

1
0
yanıtYanıtla
...........PISKEVETCI:

BETER OLSUN

0
0
yanıtYanıtla
Beter olun:

hahahahaha ISIDspor beter ol

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title