Haberler

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk eleştirdi, Zaha böyle yanıt verdi: Saygısızlık

Güncelleme:

Galatasaray'da ilk 11'de forma şansı bulmakta zorlanan ve Okan Buruk tarafından eleştirilen Wilfried Zaha'dan, kafaları karıştıran bir paylaşım geldi.

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Fildişi Sahilli oyuncu Wilfried Zaha, son dönemde süre almakta zorlanıyor. Yedek kulübesinde başladığı ve sonradan girdiği maçlarda da bekleneni veremeyen Zaha, Teknik Direktör Okan Buruk tarafından eleştirilmişti.

Antalyaspor maçı sonrası açıklamalarda bulunan Buruk, Zaha hakkında "Zaha'dan beklentimiz yüksek. O da oynamak istiyor. Kendisini anlıyorum. İlk 11 başladığında daha iyi olacağını düşünüyor. Sonradan oyuna girdiği maçlarda beklentilerimizi karşılamadı. Kendisini daha iyi hissettiğini söylüyor ama burada bir yarış var. Yarışacak, formayı almak için bundan daha iyisini yapacak. Daha iyisini yaptığı zaman da formayı alacak" ifadelerini kullanmıştı.

Buruk'un bu sözleri sonrası Zaha'dan, kafaları karıştıran bir paylaşım geldi. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Fildişi Sahilli oyuncu "Bu saygısızlık karşısında gülmekten kendimi alamıyorum. Ama Tanrı benim savaşımı verir, ben değil" sözlerini kullandı.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk eleştirdi Zaha böyle yanıt verdi: Saygısızlık

Kaynak: Haberler.com / Spor

Wilfried Zaha Wilfried Zaha Galatasaray Okan Buruk Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

Harun Kara:

Hani noldu Fenere Zaha çalımı. Zaha Cincona çalım atmış şimdi de Okana atıyor puhahahs

37
72
yanıtYanıtla
TAŞAR:

sizin yaranız var. işinize bakın.

yanıt69
yanıt13
YİĞİT TÜRKALP:

ortak mallar onlar.....

yanıt7
yanıt4
ercan gurbhetchi:

maçta td sine haraket yapan dzeko ile karıştırma:))) hala ağlıyorlar:))) gs istedi, aldı:)) Çünkü gs;)

yanıt20
yanıt5
Vicdan Önemli:

DÜN EMREDE FENERE ÇALIMLAR ATMIŞ ÜZERİNEDE 3 ÇAKMIŞ HARUN KARA BİDE ÜZERİNE BU SEZON HARİÇ BİR SENE DAHA BEKLEYECEKSİNİZ BELKİ SENEYE BE GARDAŞ

19
4
yanıtYanıtla
osman özkahraman:

SANKİ TOP OYNUYORMUŞ GİBİ ERKEKLİK YAPIYOR..

16
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title