Haberler

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde gruptan nasıl çıkar? Danimarka'ya finale gidiyoruz

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi'nin 5. haftasında Manchester United ile 3-3 berabere kalan Galatasaray, son hafta Danimarka'da final niteliği taşıyan bir maç oynayacak. A Grubu'nda 3. sırada yer alan temsilcimiz, 2. sırada bulunan Kopenhag'ı yenmesi durumunda gruptan çıkacak. Sarı-kırmızılılar, 2000'de Arsenal'i yenerek UEFA Kupası'nı aldığı finali de Kopenhag'ın stadında oynamıştı.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nin 5. haftasında sahasında 2 farklı geriye düşmesine rağmen Manchester United'la 3-3 berabere kaldı. Kopenhag'ın Bayern Münih ile berabere kalması sonrası grupta 3. sırada kalan temsilcimiz, Danimarka'da gruptan çıkma adına final maçı oynayacak.

GALİBİYET GRUPTAN ÇIKARIR

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde grubundan çıkmak için Kopenhag karşısında mutlak 3 puan almak zorunda. Temsilcimiz, Danimarka'da oynanacak mücadeleyi kazanması durumunda Manchester United-Bayern Münih maçının sonucuna bakmadan grubundan çıkacak.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde gruptan nasıl çıkar? Danimarka'ya finale gidiyoruz

İŞTE GRUPTA DİĞER OLASILIKLAR

  • Manchester United'ın Bayern Münih'i yenmesi durumunda Galatasaray da Kopenhag'ı yenerse yine bir üst tura yükselecek, berabere kalırsa ise İngilizler turlayacak.
  • Galatasaray'ın berabere kalması, Manchester United'ın Bayern karşısında puan kaybetmesi durumunda ise temsilcimiz yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek.
  • Galatasaray'ın Kopenhag'da yenilmesi, Manchester United'ın Bayern Münih'i yenmesi durumunda ise Sarı-kırmızılılar Avrupa'ya veda edecek.
Kaynak: Haberler.com / Spor

Manchester United Galatasaray Manchester Danimarka Kopenhag Spor Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (6)

Çınar Saraç:

Gurupta sonuncu olacağı için hesaba gerek yok , başarılar Kopenhag

12
49
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Kopenhag ikinciliği hak etti adamlar Manchester’dan Galatasaray’dan Bayern Münih’ten hepsinden puan alarak ikinci olmayı hak edeb tek takımdır , Galatasaray sonuncu olur

14
41
yanıtYanıtla
Ay kural:

Galatasaray Kopenhag berabere biter. Bayern İngiltere de yenilir. 1 Bayern 2 Manu 3 Kopenhag 4 GS lur. Sonuç Kopenhag 1 Galatasaray 1 . Tahminci

yanıt0
yanıt0
İsa Hizarcı:

Kına yak

yanıt18
yanıt7
celal ödemiş:

Almanyada oynan maçtaki var ve halem kararları, dün aksam unıted maçında var ve hakem kararları, Munih Kopenag macının sonucu sonrası tezgah şu sekılde kurulmuştur, son maçlarda unıted bayern i yenecek 7 puan ile 2. kopenhag macımız ne yaparsak yapalım en kötü beraberliğe bağlanarak kopenhag averaj ile 3. yapıp bizi devre dışı yapacaklar.

15
27
yanıtYanıtla
Nazan Fidan:

kardeşim sen ne anlatıyon:D

yanıt1
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title