Haberler

Galatasaray, Rıdvan Yılmaz'ı bonservisiyle kadrosuna katmak için harekete geçti

Güncelleme:

Süper Lig'e yabancı futbolcu serbestliğinin gelmemesi sonrası Galatasaray, sol bek için sürpriz bir isme yöneldi. Yeni sezonda Kazımcan Karataş ile yola devam edecek sarı-kırmızılılar, eski Beşiktaşlı Rıdvan Yılmaz'ı listesine altı. Galatasaray, Rangers'ta beklediğini bulamayan milli futbolcuyu bonservisiyle almayı planlıyor.

Şampiyonluk için geri sayıma geçen Galatasaray, yeni sezonun planlamasına başladı. Sarı-kırmızılılarda sol bek için beklenmedik bir isim gündeme geldi.

ASLAN, RIDVAN YILMAZ'IN PEŞİNDE

Fanatik'te yer alan habere göre, Galatasaray, Rangers forması giyen Eski Beşiktaşlı Rıdvan Yılmaz'a talip oldu. Sarı-kırmızılılar, İskoçya'da beklediğini bulamayan milli futbolcuyu bonservisiyle renklerine bağlamayı hedefliyor.

Galatasaray, Rıdvan Yılmaz'ı bonservisiyle kadrosuna katmak için harekete geçti

1-2 MİLYON EUROYA TRANSFERİ BİTİRMEYE ÇALIŞACAKLAR

Galatasaray'ın önümüzdeki günlerde Rangers ile masaya oturması bekleniyor. Sarı-kırmızılılar, transferi 1-2 milyon euro bandında bitirmeye çalışacak. Rangers, Rıdvan Yılmaz için Beşiktaş'a 4 milyon euro ödemişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kazımcan Karataş Rıdvan Yılmaz Galatasaray Rangers Karataş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title