Haberler

Galatasaray Nef, Buğrahan Tuncer'i kadrosuna kattı

Güncelleme:

Galatasaray Nef, Anadolu Efes'ten ayrılan Buğrahan Tuncer'i kadrosuna kattığını açıkladı. Sarı-kırmızılı ekip, 30 yaşındaki basketbolcu ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

p> Galatasaray Nef, Anadolu Efes'ten ayrılan Buğrahan Tuncer'i kadrosuna kattığını açıkladı. Sarı-kırmızılı ekip, 30 yaşındaki basketbolcu ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Galatasaray'dan yapılan açıklamada, "2023/24 sezonu kadro yapılanması çalışmalarını sürdüren Galatasaray Nef, yerli rotasyonunu 193 cm boyundaki skorer oyun kurucu Buğrahan Tuncer ile 2+1 yıllık anlaşma imzalayarak güçlendirdi. Uzun yıllardır Anadolu Efes forması ile izlediğimiz ve bu süre boyunca takımı ile 2 EuroLeague şampiyonluğu kazanan, kariyeri boyunca 31 kez A Milli olmak üzere toplamda 111 kez milli formayı giyen ve çocukluk yıllarından itibaren Galatasaray taraftarı olan yeni transferimiz Buğrahan Tuncer'e çocukluk aşkına hoş geldin diyor, sarı kırmızı renklerimiz altında başarılarla dolu bir kariyer diliyoruz" ifadelerine verildi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Buğrahan Tuncer Anadolu Efes Basketbolcu Galatasaray Efes Nef Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title