Haberler

Fatih Terim, G.Saray'ı FIFA'ya şikayet eden Belhanda ve Feghouli'yi kadro dışı bırakıyor

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sarı kırmızılı kulübü FIFA'ya şikayet eden Younes Belhanda ve Sofiane Feghouli'yi kadro dışı bırakmayı düşünüyor.

Galatasaray Yönetim Kurulu'nun indirim isteğini kabul etmeyen Younes Belhanda ve Sofiane Feghouli'den şok bir hamle geldi. Sarı kırmızılı takımda gözden düşen iki ismin konuyu FIFA'ya taşıdıkları belirtildi.

Sarı kırmızılılarda başkan Mustafa Cengiz'in maaş indirimini kabul etmeyen iki futbolcu olduğunu açıklamasının ardından isimler üstünde tartışmalar başlamıştı. Transfer döneminde teknik direktör Fatih Terim'in gönderilecekler listesinin başına yazdığı iki ismin birlikte konuyu FIFA'ya taşıdıkları öğrenildi.

BELHANDA VE FEGHOULI'DEN FIFA'YA ŞİKAYET

Galatasaray'da yönetim kurulunun indirim isteğini kabul etmeyen isimlerin Younes Belhanda ve Sofiane Feghouli olduğu ortaya çıktı.

KADRO DIŞI BIRAKILMALARI GÜNDEMDE

Bu gelişmenin ardından Fatih Terim'in iki oyuncuya forma şansı vermeyeceği ve kadro dışı bırakılmasının gündemde olduğu belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sofiane Feghouli Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu?
500

Yorumlar (27)

Muhtar:

Milli takımda birşey yapmazken nasıl kendi hakkını istediyse topcuları da ondan istiyor etme bulma dünyası.

21
11
yanıtYanıtla
Serhat:

Terim efendi zamanında milli takımdan çok bedava para kazanmıştı onu iade etseydi ya

4
15
yanıtYanıtla
ERHAN:

Adam kimsesiz çocuklara bağışladı ya o parayı. Bilerek konuşalım lütfen

yanıt6
yanıt0
İADE:

adam zaten çocuk esirgeme kurumuna bağışladı parayı

yanıt1
yanıt0
yorumcu:

beleşçi şenol dan alın o paraları siz.

yanıt1
yanıt0
1234:

ne namkörsünüz hıncınızdan hasedinizden gözünüzün önündekini göremiyosunuz şenol hoca fatih hocadan az paramı alıyor ki şenol napıyor şimdi galibiyet alamıyor hemde bu oyuncu grubuyla siz böyle devam edin izleyeceğiniz tek başarı yine fatih hocadan gelir

yanıt1
yanıt0
Gs gs:

Gevşek sen kazandıklarını geriye versiyon mu

yanıt0
yanıt0
bye bye ihtiyar hoca:

günaydııın. 3 yıldır derbi, deplasman ve avrupada temposuz oyuna neden olan bu vurdumduymazları 98 maç sonra farketti. tabi teknik yönden değil. fifaya şikayet etmeseler bizim eski devir hocamız aynı saplantılı inadına devam edecekti. gerçi gene eder. tıpkı maç kaç kaç olursa 68. dak olmadan oyuncu değiştirmemesi gibi. artık takım elbise zamanı. ve okan hoca zamanı

13
1
yanıtYanıtla
sero:

kimi oynatacak eli mahkum yoksa tokat üstüne tokatlar gelir

10
2
yanıtYanıtla
vb.:

fıkra mı bu madem kadroda düşünmüyon ne lisans çıkarıp oynatıyon vb.

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title