Haberler

    Galatasaray Liderliğe Oturdu

    Spor Toto Basketbol Ligi'nde Galatasaray Odeabank, deplasmanda Rönesans TED Ankara Kolejliler'i 88-78 yendi.

    Spor Toto Basketbol Ligi'nde Galatasaray Odeabank, deplasmanda Rönesans TED Ankara Kolejliler'i 88-78 yendi.

    Karşılaşmaya her iki takım da skor üretmekte zorlanarak başladı. Galatasaray Odeabank, Lasme ve Mc Collum, Rönesans TED Ankara Kolejliler ise Dragicevic ile sayılar bulurken, 4. dakika 4-4 eşitlikle geçildi. Sinan Güler ve Davis'in de skora katkı vermesiyle üstünlüğü eline geçiren sarı-kırmızılılar, ilk çeyreği 18-16 önde bitirdi.

    Galatasaray Odeabank, 2. çeyreğe çok etkili girdi. Pota altından Davis, dış atışlardan da Mc Collum ile sayılar üreten İstanbul ekibi, 13. dakika içinde farkı 7 sayıya (21-28) çıkardı. Sanikidze ile savunmayı aşan rakibi karşısında Schilb, Davis ve Mc Collum ile skor bulan Galatasaray Odeabank, 17. dakikaya 37-31 önde girdi ve soyunma odasına 10 sayı farkla 47-37 üstün gitti.

    Karşılıklı basketlerle başlayan 3. çeyrekte ev sahibi ekip, Gecevicius ve Tomas, konuk takım ise Mc Collum ve Davis ile sayılar bulurken, 24. dakika 55-46 Galatasaray Odeabank lehine geçildi. Bu dakikadan sonra hem savunmada hem de hücumda başarılı bir performans sergileyen Rönesans TED Ankara Kolejliler, Tomas, Sanikidze ve Alper Özcan'ın basketleriyle 12-0'lık seri yakalayarak 27. dakikada 58-55'lik skorla öne geçti. Mc Collum'un basketiyle hücumdaki suskunluğuna son veren sarı-kırmızılılar, Tomas ve Erol Can Çinko'nun 3 sayılık basketlerine engel olamayınca, ev sahibi takım, çeyreği 66-65 önde tamamladı.

    İki takımın da yüksek şut yüzdesi yakalayarak girdiği final periyodunda Elegar-Sanikidze ikilisiyle etkili olan Rönesans TED Ankara Kolejliler, 33. dakikaya 72-71 üstün girdi. Savunmaların ön plana çıktığı bu bölümde ise Sinan Güler ile sayılar üreten Galatasaray Odeabank, 36. dakikayı 77-74 önde geçti. Rakibinin yaptığı top kayıplarını özellikle Lasme ile değerlendiren sarı-kırmızılı ekip, son 2 dakikaya 5 sayı farkla üstün girdi: 76-81. Kalan sürede taktik faulleri sayıya çeviren Galatasaray Odeabank, karşılaşmadan 88-78 galip ayrıldı.

    Salon: Ankara

    Hakemler: Engin Kennerman, Fatih Arslanoğlu, Alper Özgök

    Rönesans TED Ankara Kolejliler: Dragicevic 4, Gecevicius 9, Lucas 4, Sanikidze 18, Tomas 18, Elegar 12, Erol Can Çinko 9, Alper Özcan 4, Caner Erdeniz

    Galatasaray Odeabank: Schilb 10, Mc Collum 23, Micov 10, Lasme 6, Green 5, Sinan Güler 13, Davis 18, Şafak Edge, Göksenin Köksal 3, Ege Arar

    1. periyot: 16-18

    Devre: 37-47

    3. periyot: 66-65

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Sinan Güler Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title