Haberler

Galatasaray, Kwadwo Asamoah için Inter ile görüşüyor

Güncelleme:

Galatasaray, Inter'de forma giyen Kwadwo Asamoah için oyuncunun kulübüyle görüşmelere başladı. Stoke City'den Etebo'yla resmi sözleşme imzalayan ekip, Ganalı yıldız için de Serie A devi Inter ile temas kurdu.

Galatasaray'da merakla beklenen orta saha transferi gerçekleşti. Sarı kırmızılılarda Etebo'nun sözleşme imzalamasının ardından Inter'li Kwadwo Asamoah da gündeme geldi.

Gana basınından footballghana.com'da yer alan habere göre Galatasaray, Asamoah için Inter ile temas kurarak görüşmelere başladı.

FENERBAHÇE'NİN DE GÜNDEMİNDE

Fenerbahçe'nin de gündeminde yer aldığı iddia edilen Asamoah için en ciddi adayın Galatasaray olduğu ve iki kulüp arasında görüşmelerin devam ettiği bildirildi.

BEDELSİZ KİRALAMA TEKLİF EDİLDİ

Galatasaray'ın Inter'e bedelsiz kiralama teklifi yaptığı ve Conte'nin de Asamoah'ı kadrosunda düşünmediği belirtildi. Sarı kırmızılı takımın Inter ile görüşmelerde sona yaklaştığı ve transferin kısa süre içinde resmen açıklanması bekleniyor.

FLORYA'NIN KAPISINDAN DÖNMÜŞTÜ

Ganalı oyuncu 2017 yılında Inter forması giyerken Galatasaray'ın kapısından dönmüştü. Ardından Juventus'a imza atmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kwadwo Asamoah Galatasaray Fenerbahçe Gana Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500

Yorumlar (4)

1907 Reso ağ:

Fenev her an balıklama atliyabilir elinizi çabuk tutun hele hele emos denen civciv kuşu...

1
2
yanıtYanıtla
Hüseyin:

Fener ancak galatasarayın artıklarını yesin

yanıt0
yanıt0
Ferit:

30 küsur yaşındaki adamı alın,sonra bu takım neden ileri gidemiyor diye düşünün.Çöpleri alırsanız takımın başında kalamazsınız.Lig başlasın çok değil 2 hafta sonra sizde gidersiniz.Benden söylemesi.

1
2
yanıtYanıtla
vay goçum:

sen ve senin gibi 2 -3 oyuncu daha alırsak lige döneriz şuan ki kadro lig için yetersiz. Anadolu takımları bile bizden daha alternatifli kadro kurdu şuanda, fenerbahçeye gelecek olursak bu sene cidden bizden ve çoğu Türk takımının üzerinde ligin kalitesinin üstünde kadro kurdu hocası da iyi Allah yardımcımız olsun diyelim, çıkar şapkadan tavşanı fatih terimim

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title