Haberler

Galatasaray, İstanbulspor'u gole boğdu! Dünya yıldızı Zaniolo yine sahnede

Güncelleme:

Süper Lig'de haftayı BAY geçen Galatasaray, hazırlık maçında İstanbulspor ile karşılaştı. Sarı-Kırmızılılar, 6-0'lık galibiyetle gövde gösterisi yaptı. Yeni transfer Zaniolo bu maçı da boş geçmedi.

Gaziantep FK'nın Süper Lig'den çekilmesi sebebiyle haftayı BAY geçen Galatasaray, hazırlık maçında İstanbulspor ile karşılaştı. Aslan maçı 6-0'lık skorla kazandı.

ZANIOLO YİNE ATTI

İlk oynadığı Alanyaspor maçında gol bulan İtalyan yıldız, İstanbulspor karşılaşmasında da oyuna sonradan girip 1 gol ve 2 asist yaptı.

ASLAN DURMADI

Karşılaşmada gollerin dakikası şöyle: 8. dakikada Rashica, 19. dakikada Oliviera, 40. dakikada Gomis, 55. dakikada Emin Bayram ve 85. dakikada Zaniolo'dan ve 88. dakikada Dubois'dan geldi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İstanbulspor Galatasaray Dünya Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

Murat Vural:

Eeeeeey Galatasaray transfere harcadığınız sadece 1 futbolcunun milyon dolarlık parasıyla kaç bin adet kalıcı konut yapılırdı ??? Depremzedeler için kamyona karton kutu taşımakla oradaki acılar bitmiyor !!! You understand me !!!

0
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title