Haberler

"Galatasaray'ın travma sezonu başladı" diyen Ahmet Çakar'dan bomba kehanet: Fenerbahçe şampiyon olacak

Güncelleme:

Ahmet Çakar, maç fazlasıyla en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 9 puan önünde liderlik koltuğunda oturan Galatasaray'ın şampiyonluğu kaybedeceğini belirtti. Çakar canlı yayında yaptığı açıklamada, "60 küsur yıl önceki rekoru kıran Galatasaray, bu haftadan itibaren travma sezonuna başlamıştır." derken "Bu sezon şampiyon Fenerbahçe olacak." ifadelerini kullandı.

Süper Lig'de Fenerbahçe'nin önünde liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, rakibine maç fazlasıyla 9 puan fark attı. Ünlü yorumcu Ahmet Çakar, Beyaz Futbol'da yaptığı değerlendirmede sarı-kırmızılıların travma yaşayacağını ve Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını belirtti.

"GALATASARAY'IN TRAVMA SENESİ"

Ahmet Çakar yaptığı açıklamada, " Galatasaray'ın hiçbir travması yok. 60 küsur yıl önceki rekoru kıran Galatasaray, bu haftadan itibaren travma sezonuna başlamıştır. Bu sene o sene, Galatasaray'ın travma senesi! Bakın göreceksiniz." dedi.

"BU SEZON ŞAMPİYON FENERBAHÇE OLACAK"

Şampiyonluk kehanetinde de bulunan Çakar, "Fenerbahçe kalan maçlarında sadece Karagümrük maçında takılabilir. Galatasaray'da kötü rüzgarlar esecek. Bu sezon şampiyon Fenerbahçe olacak." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ahmet Çakar Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (12)

Ozan Emre BiNGOL:

Fenerbahçe şampiyon olamazsa bikini giyecekmisin ?

50
1
yanıtYanıtla
Serkan Özcan:

Ahmet Çakar'ın dediğine takılmayın kendince eğleniyor...Bir fb li olarak bu durumda bile hayal kuruyorsun...Şampiyonluk şu durumda bize çok uzak

50
1
yanıtYanıtla
Serdar ASLAN:

Program yapıyorlar en düzgün konuşan Abdulkerim ve biraz da Sinan abi - Rasim ozan diye biri var yeminle ne söylediğini kendi anlamıyor ama hala ekranda ÇOK İLGİNÇ

40
5
yanıtYanıtla
Vahdettin Çömez:

Bu her zaman aynı şeyi söylemiştir ilk değil Sinan Engin de aynı şeyi söylemisti bunların huyu çünkü tahammül edemiyorlar

41
1
yanıtYanıtla
Serdar ASLAN:

Yahu adam son 6 maçta 1 galibiyet alabilir sadece dedi Cimbom a bu takım 13 galibiyet almış arka arkaya ekranlardan bu ve benzeriler gitmediği sürece bizde hiçbirşey düzelmez -

33
4
yanıtYanıtla
ömür Yıldız:

Bu adam hep bos konusuyor tvlerden men edilmeli

33
2
yanıtYanıtla
Kenan Ozkan:

Yav he he

24
2
yanıtYanıtla
thesun:

İnsanlarla dalga geçiyor yazık bomboş bir adam. Her zaman taktiği aynıdır geride olan takım taraftarının gazını almak için konuşur takım renk farketmeksizin ama boş konuşur..

20
0
yanıtYanıtla
Ay kural:

Ağam bizimle eğleniyir....

17
0
yanıtYanıtla
Vahdettin Çömez:

Bu hafta gs kazanırsa yorumun değişecek mi takipçisi olacaz

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title