Haberler

Galatasaray'ın transfer gündemindeki Samatta İstanbul'a geldi

Güncelleme:

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde gündeminden düşmeyen Genk'in yıldız forveti Samatta, İstanbul'dan yaptığı paylaşımla sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı.

Yaz ayı transfer döneminde Diagne'nin satılması halinde Samatta'yı kadrosuna katmak isteyen, hatta Şükrü Hanedar'ın Genk yönetimiyle masaya bile oturduğu yıldız golcünün 'İstanbul' paylaşımı sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı.

TANZANYA - BRÜKSEL ARASI SEYAHAT

Genk'te oynadığı futbolla bir hayli dikkat çeken ve Galatasaray'ın göz hapsinde olan Samatta'nın 1 sene içerisinde iki kez menajer değiştirdiği öğrenilirken, 26 yaşındaki futbolcunun en son Benjamin Tetteh transferinde Şükrü Hanedar'la sürekli görüşme halinde olan Sascha Empacher ile anlaşma vardığı belirtildi.

İstanbul paylaşımı ile sarı kırmızılı camiayı heyecanlandıran yıldız futbolcunun Tanzanya – Brüksel arası seyahat gerçekleştirdiği ve bu sebepten dolayı Türkiye'de olduğu ifade edilirken, Samatta'nın ailesi yüzünden büyük takımlara transferinin engellendiği kaydedildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mbaye Diagne Galatasaray İstanbul Genk Haberler

500

Yorumlar (7)

YAŞLI KURT:

DOLDUR G. SARAY DOLDUR. KARA PARA AKLA BOL BOL

6
19
yanıtYanıtla
derhal dişlerini yaptır:

ilk iş olarak diş taktır kardeşim.

5
12
yanıtYanıtla
GHF:

BATTIMI

yanıt2
yanıt0
Harbiden:

Sanane Galatasarayın parasından..Sanane adamın dişlerinden size hiç karakterinizi seviyenizi değiştirin diyen olmamış benden olsun

6
2
yanıtYanıtla
Samatta:

Kimse bana DİŞ geçiremez

0
0
yanıtYanıtla
samatta:

geçiyordum urgadım

0
0
yanıtYanıtla
CENGiZHAN:

fatih hocanın falcao dan önce alınmasını istediği iki oyuncudan biriydi onyekuru ve samatta . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title