Haberler

Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarında ekrana getirilen hologram aslan dalga konusu oldu

Güncelleme:

Galatasaray, tıpkı Arjantin ekibi Estudiantes'in stadyum açılışında olduğu gibi şampiyonluk kutlamalarında dev hologram bir aslan kullanmak istedi. Yayıncı kuruluş tarafından ekrana getirilen hologram aslan beklentileri karşılamayınca sadece 4-5 saniye ekranda kaldı ve sosyal medyada dalga konusu oldu.

Galatasaray, Fenerbahçe maçı sonrası şampiyonluğu Nef Stadı'nda taraftarıyla coşkulu bir şekilde kutladı. Sarı-kırmızılılar için yapılan hologram aslan denemesi ise büyük hüsran yarattı.

HEMEN EKRANDAN KALDIRILDI

Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Galatasaray, tıpkı Arjantin ekibi Estudiantes'in stat açılışında kullandığı gibi kutlamalarda dev hologram bir aslan kullanmak istedi. Ancak yayıncı kuruluşun ekrana getirdiği hologram aslan, beklenenden oldukça kötü çıkınca ekranda sadece 4-5 saniye kaldı.

DALGA KONUSU OLDU

Sosyal medyada Galatasaray için kullanılan hologram dalga konusu oldu. Futbolseverler, o görüntüye ilişkin birbirinden esprili yorumlar bulundu.

Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarında ekrana getirdiği hologram aslan dalga konusu olduEstudiantes'in aslan hologramı

Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarında ekrana getirdiği hologram aslan dalga konusu olduGalatasaray'ın aslan hologramı

Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarında ekrana getirdiği hologram aslan dalga konusu oldu

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Galatasaray Estudiantes Arjantin Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title