Haberler

    Kürekte 2. Olan Galatasaraylıların Madalyasını Aziz Yıldırım Taktı

    Güncelleme:

    Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Büyükler Türkiye Kürek Şampiyonasında 2. olan Galatasaraylı sporcuların madalyasını taktı. Şampiyonluğu ise Fenerbahçe kazandı.

    Büyükler Türkiye Kürek Şampiyonası'nda ikinci gün yarışları sonunda Fenerbahçe Kürek Şubesi, erkeklerde Türkiye Şampiyonu oldu. İkinci olan Galatasaray'ın madalyalarını ise sarı-lacivertlilerin başkanı Aziz Yıldırım takdim etti.

    Sapanca Kırkpınar parkurunda yapılan yarışları Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Genel Koordinatör Tamer Yelkovan da takip etti.

    İkinci gün sonuçlarının ardından erkeklerde 9 yarışın 7'sini kazanan Fenerbahçe Kürek Şubesi topladığı 888 puanla şampiyon olurken, Galatasaray ise 678 puanla ikinci sırada yer aldı.

    GALATASARAYLI SPORCULARA MADALYAYI AZİZ YILDIRIM TAKTI

    Yarışların ardından 8 tek yarışını ilk sırada tamamlayan Fenerbahçeli sporcular ile ikinci olan Galatasaraylı sporculara madalyalarını Başkan Aziz Yıldırım ile Kürek Federasyonu Başkanı İlhami İşseven takdim etti.

    Madalya takdiminin ardından Aziz Yıldırım ile Genel Koordinatör Tamer Yelkovan, Fenerbahçeli ve Galatasaraylı sporcularla beraber toplu fotoğraf çektirdi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Galatasaray Spor Haberler

    500

    Yorumlar (18)

    .:

    AZİZ YILDIVIM İKİNCİ OLSAYDI TÖVENE BİLE GELMEZDİ AVADAKİ FAVK BU

    16
    7
    yanıtYanıtla
    Fb:

    Doğru sizinkilevde gelmemiş

    yanıt4
    yanıt12
    nujri:

    r harfini v olarak yazan gercekler biriliri ile aklı sıra eğleniyorsunuz ama kendi gerzekliğinizi ortaya koyuyorsunuz allahın verdiği bir özelliğiğ dalga geçenler ayıp ve günah allah sizede versin

    yanıt0
    yanıt0
    ülkücü:

    aziz yıldırım zaten galatasaraylı.

    15
    7
    yanıtYanıtla
    HIRBO:

    EŞBAŞKANIMIZ

    yanıt8
    yanıt3
    beşiktaşın çocuğu aziz yıldırım:

    Hayır bjk li.

    yanıt4
    yanıt2
    Unitimsah:

    Bi ne seviyesilik ya. Bu ulke muz cumhuriyeti mi arkadas biri su soytariyi yoketsin yeter

    5
    7
    yanıtYanıtla
    MEMET 33:

    KENDİLER 2. OLSA MÜMKÜN DEĞİL SEROMONİYE DAHİ ÇIKMAZLAR. MİSAL 4 GÜN ÖNCEKİ AKHİSARA KAYBEDİLEN KUPA. CENTİLMENLİK GÖRSÜN GÖZÜNÜZ EY FEBE Lİ ARKADAŞLAR

    8
    4
    yanıtYanıtla
    SEKİZTAŞ:

    AZİZE BAK GİDER AYAK CİMBOMA TAKMIŞ...

    7
    4
    yanıtYanıtla
    ŞAPKACI:

    SİZ KAFANIZDAKİ 5 DİKİŞ VE KALENİZDEKİ 8 GOLÜ ÇIKARIN ÖNCE, Kİ ZOR BİRAZ AÇILMIŞ ŞEMSİYE GİBİDİR SONUÇTA. SONRA FENER-GS ARASINA GİRİP YORUM YAPIN.

    yanıt1
    yanıt0
    Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title