Haberler

Galatasaray'ın genç yıldızından taraftarı ayağa kaldıran beğeni! Tepkiler çığ gibi büyüyor

Güncelleme:

Galatasaray'ın genç yıldızı Bartuğ Elmaz'ın, Adana Demirspor maçının ardından sosyal medyadan yaptığı beğeni taraftarın tepkisini çekti. Instagram'da bir taraftarın yaşlandırılmış Fatih Terim ve Burak Elmas fotoğrafıyla paylaştığı, "Takım gençleşti biz yaşlandık. Madem gençleşecektik, çıktı elimizdeki bir genç hepimize ders verdi." ifadelerini beğenen 18 yaşındaki orta sahanın, Avrupa'ya transferine kesin gözüyle bakıldığı için böyle bir davranışta bulunduğu belirtildi.

Süper Lig'in 18. haftasında Yunus Akgün'ün golleriyle Adana Demirspor'a 2-0 mağlup olan Galatasaray'da genç yıldız Bartuğ Elmaz, taraftarı sinirlendiren bir harekette bulundu.

YAŞLANDIRILMIŞ FATİH TERİM VE BURAK ELMAS FOTOĞRAFINI BEĞENDİ

Sarı-kırmızılılardan kiralanan Yunus Akgün'ün golleriyle damga vurduğu maçın ardından Galatasaray'ın transfer politikası eleştirilmişti. Bunun üzerine Bartuğ Elmaz'ın yaşlandırılmış Fatih Terim ve Burak Elmas fotoğrafının yer aldığı, "Takım gençleşti biz yaşlandık. Madem gençleşecektik, çıktı elimizdeki bir genç hepimize ders verdi." ifadelerinin kullanıldığı bir paylaşımı beğenmesi büyük tepki çekti. Sarı-kırmızılılarla sözleşme uzatmayan genç yıldızın sezon sonunda takımdan ayrılacağı için böyle bir hamlede bulunduğu ifade edildi.

Galatasaray'ın genç yıldızından taraftarı ayağa kaldıran beğeni! Tepkiler çığ gibi büyüyor

Kaynak: Haberler.com / Spor

Burak Elmas Fatih Terim Galatasaray Haberler

500

Yorumlar (2)

mojo risin:

Neye tepki vermişler hiç anlamadım..millet tepki vermek için bahane arıyor..komik bulmuş beğenmiştir yaa..gezegene tepki için doğanlar var ya artık..

15
0
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Galatasaray takımında oynayan 4 tane fenerbahçe'yi tutan topçu var.

11
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title