Haberler

    Galatasaray'ın Avusturya Kampı Başladı

    Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında geldiği Avusturya'nın Windischgarsten bölgesinde, ilk antrenmanını yaptı.

    Sarı-kırmızılı ekip, Avusturya'daki ilk antrenmanını teknik direktör Cesare Prandelli yönetiminde, kamp yaptığı otelin sahasında gerçekleştirdi. Yağış altındaki antrenmanda, futbolcular iki grup halinde tempolu koşular yaptı. Antrenman, Prandelli'nin futbolcularla saha içinde yaptığı kısa toplantının ardından, sona erdi.

    Gurbetçi vatandaşların da takip ettiği idmanda, futbolcuların keyifli olduğu gözlenirken, antrenman sonrasında Yekta Kurtuluş ve Emre Çolak'ın otel bahçesindeki kaydıraktan kayması, renkli görüntüler oluşturdu.

    Galatasaray'da kaleci Fernando Muslera, Aurelien Chedjou ile Felipe Melo, kampa daha sonra katılacak.

    Sarı-kırmızılı takım, hazırlıklarını yarın çift antrenmanla sürdürecek.

    Kamp uzadı


    Galatasaray'ın kampı 27 Temmuz Pazar gününe kadar uzatıldı.

    Teknik direktör Cesare Prandelli'nin göreve gelmesinin ardından, Avusturya'da 11-24 Temmuz tarihleri arasında yapılması planlanan kamp, 3 gün gecikmeyle 14 Temmuz'da başlatılırken, kampın bitiş tarihinde değişikliğe gidildi.

    Prandelli'nin raporu doğrultusunda hazırlanan yeni kamp programına göre, hazırlıklarını Windischgasten'de sürdürecek olan sarı-kırmızılı takım, 23 Temmuz Çarşamba günü, Avusturya ekibi Rapid Wien ile hazırlık maçı yapmak için Viyana'ya geçecek.

    Galatasaray, maçın ardından Macaristan'ın başkenti Budapeşte'ye geçerek, burada 27 Temmuz Pazar günü Honved ile hazırlık karşılaşması oynadıktan sonra, İstanbul'a dönecek.

    Sarı-kırmızılı takım, 21 Temmuz Pazartesi günü ise Windischgarsten'de Avusturya 3. Lig ekiplerinden SK Vorwarts Steyr ile bir hazırlık karşılaşması yapacak.

    Leverkusen maçı iptal


    Galatasaray'ın kampta Almanya'nın Bayer Leverkusen takımı ile oynamayı planladığı hazırlık maçı iptal edildi.

    Alman ekibi ile 19 Temmuz Cumartesi günü yapılacağı açıklanan karşılaşmanın kampın geç başlaması nedeniyle iptal edildiği bildirildi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Cesare Prandelli Yekta Kurtuluş Galatasaray Avusturya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title