Haberler

Galatasaray'dan "Sensiz Olmaz Galatasaray" kampanyası! Taraftar fotoğrafları tribünlere konulacak

Güncelleme:

Galatasaray, başlattığı 'Sensiz Olmaz Galatasaray' projesiyle Süper Lig'de oynayacağı 3 iç saha karşılaşmasında taraftarların baskılı fotoğraflarını tribünlere koyacak. Kampanya, kombine sahiplerine özel indirim ile 123 TL'den satışa sunulurken, genel satış rakamı ise 149 TL olarak açıklandı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ara verilen Süper Lig'in 12 Haziran'da seyircisiz olarak başlatılacağı duyurulurken, Galatasaray Kulübü de taraftarlarına yönelik bir kampanya başladı.

Sarı-kırmızılı kulüp tarafından "Sensiz Olmaz Galatasaray" ismiyle başlatılan kampanyaya katılacak taraftarların baskılı fotoğrafları, Galatasaray'ın sahasında oynayacağı son 3 iç saha maçında tribünlere konulacak.

KOMBİNE SAHİPLERİNE 123, GENEL SATIŞ FİYATI 149 TL

Taraftarların "www.sensizolmazgs.com" adresi üzerinden kayıt yaptırabileceği kampanya, kombine sahipleri için 123 liradan satışa sunulurken, genel satış fiyatı ise 149 lira olarak belirlendi.

Kampanyada taraftarlar, dilerlerse aileleri, arkadaşları ve sevdikleriyle tribünde yan yana yer alma fırsatına da sahip olacak.

Kampanyaya katılan taraftarlar tribünlerdeki baskılı fotoğraflarını maç günü "www.sensizolmazgs.com" adresinden blok numarasını seçerek görebilecek.

Kaynak: AA / Spor

Sensiz Olmaz Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

as:

yolunacak kaz çokkk

3
4
yanıtYanıtla
Davut:

Yeni kerizler arıyorlar. Futbolcuların alacaklarinda indirim yapacaklarına yine keriz avına cikmislar

1
0
yanıtYanıtla
İç ses:

O paralarla fakir fukaraya yardım edin. Ahiret tribünlerinde fotoğrafınız olsun.

1
0
yanıtYanıtla
cimbom:

Bence acayip saçma. Fenerlilere ne oluyor onu da anlamış değilim ne çabuk unuttunuz fenerol kerizleri :)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title