Haberler

Galatasaray'dan Şenol Güneş'in Taylan Antalyalı ile ilgili sözlerine tepki: Talihsiz açıklamaları üzülerek izledik

Güncelleme:

Galatasaray Kulübü, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Taylan Antalyalı ile ilgili sözlerine tepki gösterdi. Güneş'in "Taylan Antalyalı sakatlığım yok dedi, o zaman niye ameliyat oldun? Bana sakatlığım var deseydin" ifadelerine yönelik yazılı bir açıklama yayınlayan Galatasaray Kulübü, "Talihsiz açıklamaları üzülerek izledik. Sporcu sağlığı Galatasaray'ın önceliklerindendir. Oyuncumuzun geçirdiği basit operasyonun her safhası detaylıca planlanmıştır" dedi.

EURO 2020'ye gruplarda veda eden A Milli Takım'da teknik direktör Şenol Güneş, dün yaptığı basın toplantısında açıklamalar yaparken oyunculardan Taylan Antalyalı ile ilgili çarpıcı ifadeler kullanmıştı.

"TAYLAN ANTALYALI İÇİN OLUMSUZ BİR DURUM"

Güneş, "Taylan'la ilgili sıkıntım benim izlediğim maçlara göre daha durağan geldi. Dorukhan daha iyi göründü. Taylan döndüğü ilk gün ameliyat oldu. Temposu düşüktü, doktoru aradım var mıydı problemi diye, hayır dedi. Tedbir amaçlı ameliyat olmuş. Taylan Antalyalı sakatlığım yok dedi, o zaman niye ameliyat oldun? Bana sakatlığım var deseydin, başka oyuncular bunu söyledi; Hasan Ali gibi. Taylan Antalyalı için olumsuz bir durum." ifadelerini kullanmıştı.

"SPORCU SAĞLIĞI GALATASARAY'IN ÖNCELİKLERİNDENDİR"

Şenol Güneş'in sosyal medyada büyük tepki çeken sözlerine Galatasaray Kulübü'nden yanıt gecikmedi. "Sn. Şenol Güneş'in Taylan Antalyalı için yaptığı talihsiz açıklamalar hakkında" başlığıyla yayınlanan yazılı açıklamada şu ifadeler yer aldı;

"A Milli Takım Teknik Direktörü Sn. Şenol Güneş'in oyuncumuz Sn. Taylan Antalyalı ile ilgili yapmış olduğu talihsiz açıklamaları üzülerek izledik.

Sporcu sağlığı Galatasaray'ın önceliklerindendir. Oyuncumuzun geçirdiği basit operasyon, öncesi, sonrası ve her safhası ile detaylıca planlanmış, başarı ile sonuçlanmıştır.

Kaldı ki oyuncumuz bu süreci kısıtlı tatil süresinden fedakarlık ederek, Milli Takım'da oynayabilmek için hızlandırmış ve gerekli tüm tedaviler Avrupa Şampiyonası öncesinde, performansını olumsuz yönde etkilemeyecek şekilde tamamlanmıştır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Taylan Antalyalı Galatasaray Şenol Güneş Spor Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500

Yorumlar (5)

tövbekar 34:

kem müm gak guk sonuc sifir puan bir alt lige düsen türk milli takimi aferin senol kem küm falan filan

14
2
yanıtYanıtla
pentakill lol:

şenolu tanımayanlar için güzel bir haber olmuş. bu adam hep böyleki zaten. ozan okay yerine bu çocuk sadece ön liberoyu toplardı. kim ne derse desin. bir fenerli olarak diyorum taylan oynamalıydı.

11
5
yanıtYanıtla
Metin Demir:

kendi başarısızlığına kılıf arıyor

15
1
yanıtYanıtla
Eren İsmail:

Şenol hoca konuyu kendinden uzaklaştırmak için birşeyler saçmaladı işte. Taktik yoktu pres yoktu kadro seçimim yanlış demiyorda konuyu kendinden uzaklastiriyor

8
0
yanıtYanıtla
Tikhan Tokayev :

Türk Milli Takımı teknik direktörüne ödenen astronomik ücretler derhal son bulmalıdır. Milli takım para kazanma yeri değildir. Milli takıma gelmek isteyen milli duygular ile gelmelidir. TFF'nin en büyük yanlışı teknik direktöre ve futbolculara astronomik ücret ödemesidir.

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title