Haberler

Galatasaray'dan gece yarısı beklenmedik karar! Başkan Elmas, TFF'ye karşı ayaklanıyor

Güncelleme:

Galatasaray'da başkan Burak Elmas, olağanüstü basın toplantısı gerçekleştirme kararı aldı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Başkanımız Burak Elmas, son haftalarda verilen TFF Disiplin Kurulu cezaları ve MHK atamalarına yönelik, Kulübümüz Yönetim Kurulu ve değerlendirme kararlarını, 4 Aralık Cumartesi saat 14:00'te olağanüstü bir basın toplantısıyla kamuoyuyla paylaşacaktır" ifadelerine yer verildi.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, TFF Disiplin Kurulu cezaları ve MHK atamalarına ilişkin 4 Aralık Cumartesi günü saat 14.00'te olağanüstü basın toplantısı düzenleyecek.

BURAK ELMAS, 4 ARALIK'TA KAMERALAR KARŞISINA ÇIKACAK

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Başkanımız Burak Elmas, son haftalarda verilen TFF Disiplin Kurulu cezaları ve MHK atamalarına yönelik, Kulübümüz Yönetim Kurulu ve değerlendirme kararlarını, 4 Aralık Cumartesi saat 14:00'te olağanüstü bir basın toplantısıyla kamuoyuyla paylaşacaktır" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Nihat Özdemir Burak Elmas Galatasaray Haberler

500

Yorumlar (2)

Metin Demir:

gsnin birinci vazifesi yabancı takımları yenmek feneresyonun birinci amacı gsyi yenmek

19
2
yanıtYanıtla
Hakan Sarıkaya:

ağlama duvarı yaptı Tff'yi. Artık 6atasaray maç kaybetmez hakemler sayesinde.

2
18
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title